MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Foto

Foto: Bela nedeja – beli dan

unnamed (23)

Mnoštvo ljudi iz čitave regije pohrlilo je danas na Kastav gdje se održala još jedna Bela nedeja. Na više lokacija u središtu Kastva, organizatori su priredili bogat zabavni i kulturni-umjetnički program. Posebno je zanimljivo bilo na dvjema lokacijama predviđenima za najmlađe, kod Šporove jame i kod Školske-sportske dvorane Matija Katalinić. Najviše posjetitelja privukli su programi na Fortici, Crekvini te na Lokvini gdje je održan sajam autohtonih hrvatskih vina.

Prva nedjelja listopada već duže od 600 godina čuva običaje Kastva i Kastavštine, te slavi mlado vino, početak jeseni i bogatstvo običaja Primorsko-goranske županije. Uz sajam mladog vina, „Belu nedeju“ obilježavaju prezentacije starih zanata, te zanimljiva kulturna događanja kojima se oživljava baština ovog kraja.

Najpoznatiji sajam u regiji nisu propustili ni političari. U subotu je u Kastvu bio Zoran Milanović u pratnji svojih stranačkih kolega, dok je danas u Kastvu bila aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Predsjednica je obišla štandove u pratnji kastavskog gradonačelnika Mateja Mostarca, kušala neke lokalne proizvode te se zaustavila na Lokvini gdje je degustirala hrvatska vina po preporuci Žarka Stilina, organizatora Festivala hrvatskih vina LokVINA.

unnamed (24)

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (5)

unnamed (9)

unnamed (10)

unnamed (11)

unnamed (12)

unnamed (14)

unnamed (16)

Marketing

unnamed (18)

unnamed (20)

unnamed (22)

unnamed

unnamed (19)

unnamed (17)

unnamed (15)

unnamed (13)

unnamed (6)

unnamed (8)

unnamed (7)

unnamed (2)

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top