MarketingMariner keramika
Sport

Fizička i mentalna relaksacija: “Zen lice Platka”

zen lice nl

Srpanjski program kreće jogom i nordijskim hodanjem

“Festival sportske rekreacije Platak 2020” kreće u svoj drugi mjesec programa, pa će nakon izuzetno uspješnog lipnja i u srpnju ponuditi brojne atraktivne sadržaje. Podsjetimo, festival se održava u organizaciji Saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo.

Prvi vikend u srpnju rezerviran je za dva odlična programa, a sve započinje u subotu 4. srpnja u 10 sati kada će započeti “Zen lice Platka”, program koji se organizira u suradnji sa Društvom sportske rekreacije Kvarner. Bit će to idealna prigoda za fizičku i mentalnu relaksaciju te punjenje baterija i to kroz 4 radionice: Joga Smijeha, Hatha joga, Zvučna gong kupka i Do In vježbe.

Za svaku radionicu svi zainteresirani se mogu prijaviti na facebook eventu Zen lice Platka https://www.facebook.com/events/281140713271933/ (gdje možete doznati detaljnije sve o radionicama), a okupljanje i potvrda prijave je ispred malog doma Sušak na Platku, nakon čega će se radionice održati na lokaciji koja je iznenađenje. Nakon svake radionice na raspolaganju će biti i osvježenja prirodnim sokovima i čajevima u malom lounge prostoru.

Evo kako izgleda i program radionica:

10:00 Joga smijeha
11:00 Hatha joga
12:30 Zvučna gong kupka
15:00 Do In vježbe
16:00 Hatha joga
17.30 Zvučna gong kupka

Nedjeljni program započinje u 11 sati nordijskim hodanjem i pješačenjem u suorganizaciji sa KŠR Gorovo i to na laganoj stazi u trajanju od cca 135 minuta. Kako je 5. srpnja izborni dan u Hrvatskoj, organizator poziva svih da, osim izbora favorizirane političke opcije, izbor bude i zdrav život te kretanje u prirodi na Platku. Podsjetimo, na Platku je i temperatura osvježavajuća pa se tako proteklog vikenda morskih 28 pretočilo u 20 stupnjeva Celzija te je i to razlog za uživanje na 1111 m nadmorske visine.platak

MarketingMariner keramika

I početak srpnja bit će atraktivan i zabavan na Platku, a organizator podsjeća da svi sudionici moraju imati adekvatnu sportsku obuću i odjeću te dovoljnu količinu vode, trebaju poštovati epidemiološke preporuke HZJZ te da sudjeluju u programima na vlastitu odgovornost.

Kako smo već najavili, festival se nastavlja tijekom cijelog ljeta sve do velikog finala koje će se održati na Platku 19. rujna, a čiji se program zasad drži u tajnosti jer će biti nešto doista posebno.

Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije tijekom cijelog ljeta priprema brojne aktivnosti s ciljem promicanja zdravog života. “Festival sportske rekreacije Platak 2020 ” je prva od takvih aktivnosti koja je krenula 7. lipnja te je nastavljen brojnim programima koje organiziraju Savez sportske rekreacije “Sport za sve” Primorsko – goranske županije i KŠR Gorovo, a sve pod pokroviteljstvom Zajednice sportova PGŽ, Primorsko – goranske županije i Hrvatskog olimpijskog odbora te u suradnji sa partnerima, Goranskim sportskim centrom i Decathlonom.

Za sve informacije i prijave zainteresirani se mogu obratiti putem telefona na brojeve 091/ 42 00 650 i 095/ 91 74 666 i na e-mail: sportzasve.pgz@gmail.com.IMG_5238zen lice nl

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top