MarketingMNK Gorovo
Đir

Festival Voloskana ispuno sva očekivanja

Mandrać

Sinoć se u Voloskom održao dugoočekivani Festival glazbe, umjetnosti i gastronomije nazvan Voloskana. Više od 3 000 posjetitelja uživalo je u izvrsnoj glazbi  i delicijama koje su spremili majstori kuhinje vološćanskih restauranata. Ljubitelji umjetnosti imali su što za vidjeti. Brojni umjetnici iz regije izložili su svoje radove na šetnici duž Voloskog. Festival se održao u sklopu projekta Gourmet priče opatijske rivijere pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Opatije. Malo je reći da je festival bio uspješan.

Trg

Mnogobrojni posjetitelji nisu krili zadovoljstvo festivalom. Vedran Ružić trio zabavljao je ljubitelje jazz glazbe na popularnom vološćanskom trgu, a Katarina Jurić duo i Jena the Man osvojili su Mali mul. Veli mul bio je poprište urbane glazbe, a “gorio je” kada su na binu stigli dečki iz Reinkarnacije. Festival je svojim nastupom zatvorio Marcel, predvodnik kolektiva Liminal i jedan od organizatora festivala. Posjetitelji svih generacija rasplesali su se na ritmove ponajboljeg DJ-a u regiji koji je svojim nastupom oduševio ljubitelje urbane glazbe.

Marketing

“Bilo je prekrasno vidjeti ovoliko ljudi na Voloskom. Festival Voloskana je najbolji dokaz da mi mladi Opatijci imamo volje i entuzijazma za pokrenuti nešto u ovom gradu. Voloskana je bila izvrsna uvertira za sezonu koja je pred nama. Ovo je tek prvi dio festivala, a za nešto više od mjesec dana Volosko će ponovno ugostitelje sve ljude željne dobre zabave i izvrsne hrane. Mnogo oduševljenih posjetitelja najbolji su dokaz da smo uspjeli u svom naumu- okupiti ljude svih generacija koji vole umjetnost i gastronomiju. Nadamo se da će Voloskana postati tradicija. Iskoristio bih priliku i spomenuo one bez kojih ovaj festival ne bi bilo moguće organizirati. Tu ponajprije mislim na Marsela De Privitellia, idejnog začetnika festivala koji je između ostalog bio zadužen za glazbeni dio festivala. Andrej Pošćić odradio je izvrstan posao oko gastronomske ponude, dok je Vedran Ružić koordinirao umjetnike i izlagače. Veliko hvala ugostiteljima na nesebičnoj podršci i tome što su prepoznali našu dobru ideju, Odiseju Kureliću i Mjesnom odboru Volosko na velikoj pomoći oko organizacije, Lučkoj upravi, Gradu Opatiji i posebno Turističkoj zajednici Grada Opatije koji su bili s nama od samog početka. Na kraju, najveće hvala svim posjetiteljima koji će zasigurno dugo pamtiti Voloskanu.” Rekao je Domagoj Tramontana, jedan od organizatora festivala.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top