MarketingMariner keramika
Opatija

Festival sportske rekreacije održan po prvi put na moru

morski đir 4

Festival sportske rekreacije nastavio se morskim aktivnostima

morski đir 4

Festival sportske rekreacije održao se po prvi put ove godine na moru, a na svoje su došli ljubitelji SUP-a i jedrenja. Organizator je programe realizirao u suradnji s najboljima. Marotti Windsurf Centrom i OpaSailing School & Cruise. Program se održao povodom obilježavanja dana Grada Opatije.

morski đir 3

Marotti Windusrf Centar i OpaSailing School & Cruise su pripremili doista bogat program kojeg nije spriječila ni nesnosna vrućina. Sve je počelo početnim tečajem u windsurfu te se nastavilo 2. SUP kupom Kvarnera – međunarodnom SUP regatom “Vološćica”. Natjecalo je 38 natjecatelja raspoređenih u kategorije.

morski đir 2

U kategoriji dječaka do 9 godina najbolji je bio Nejc Špelić iz Slovenije. Najbolja djevojčica do 9 godina je Monika Poščić iz Hrvatske. Nino Bačić najbolji je dječak u kategoriji od 9 – 14 godina. Djevojčica u kategoriji za istu dob Stella Bačić, oboje iz Hrvatske. U kategoriji Elite muškarci, najbolji je bio Andrej Špelić. Kod žena Maja Doržan, oboje iz Slovenije. U kategoriji Race muškarci, najbolji je bio domaći natjecatelj Andrej Matacin. Nataša Cesar iz Švicarske najbolja je u kategoriji žena. Hrvatski predstavnici bili su najbolji i u kategoriji Fun, kod muškaraca Gordan Poščić, a kod žena Tina Mikuličić.

MarketingMariner keramika

morski đir

Paralelno s tečajem windsurfa i SUP regatom održavala se i škola jedrenja na krstašu. Zainteresirani su imali izvrsnu priliku upoznati sve čari jedrenja uz vrhunske instruktore. Sve to uz popularnu cijenu formiranu samo za ovaj dan.

Izdanje Festivala sportske rekreacije na Voloskom pokazalo se kao itekako atraktivan program. Organizator najavljuje još ovakvih događanja tijekom ovog ljeta. U nadi da će ove vrućine splasnuti i omogućiti još bolje druženje i uživanje u morskim čarima. Organizator poziva sve da se uključe u aktivnosti festivala koji i ove godine spaja zeleno i plavo.

Foto: FSR

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top