MarketingMNK Gorovo
Opatija

Festival Opatija nastavlja sa svojim bogatim jesenskim programom

njuske_exit-1

Nakon bogatog ljetnog programa, Festival Opatija nas nastavlja oduševljavati svojim programom i u ove kišne jesenjske dane. U nastavku Vam donosimo dopis Festivala Opatije za događanja u narednim danima.

Nakon što smo otvorili jesensku kazališnu sezonu s predstavom „Kraljevstvo moje (za početnike)“ Ludens teatra, ovog petka, 2. listopada s početkom u 20 sati u centar Gervais dolaze „Njuške“, jedna od dugovječnijih predstava Teatra Exit iz Zagreba.  Tri iznimna glumca, Janko Rakoš, Enes Vejzović i Filip Križan su likovi petnaestak karakterno različitih pasa – glasom, tijelom, gestama, mimikom, ljubavlju, očajem i suzama. Od afganistanskog hrta, starog mješanca, njemačkog ovčara zaposlenog u policiji, pit bulla koji se voli šepuriti; neki su opasni, neki su blentavi, neki su pomodni, ali svi su izrazito povezani sa svojim vlasnicima. Možda niste znali da su i njihovi životi jednako složeni kao i ljudski (neuzvraćena ljubav, nepravda, prijateljstva, osveta,…), i stoga, ako napokon želite saznati što vaš pas misli o vama, obavezno pogledajte ovu toplu, „dlakavu“ predstavu.

Našu najmlađu publiku u nedjelju, 4. listopada s početkom u 11 sati, Kazalište Hotel Bulić vodi na uzbudljivo glazbeno-dramsko putovanje u predstavi „Kako je Potjeh tražio istinu“. Scensku adaptaciju inspirativne bajke o sukobu dobra i zla Ivane Brlić-Mažuranić iz ciklusa Priče iz davnine, režirala je Senka Bulić, a sve likove tumači poznati glazbenik Luka Nižetić.

Marketing

U kinu Gervais u četvrtak, 1. listopada u 20 sati premijerno se prikazuje akcijski triler „Greenland: Posljednje utočište“, katastrofični spektakl koji prati dramu čovječanstva i običnog čovjeka pred armagedonom. U glavnoj ulozi pojavljuje se Gerard Butler. Nakon „Njuški“, u subotu, 3. listopada, ponovo se družimo s najboljim čovjekovim prijateljem, ali na velikom filmskom platnu. Lassie, najpoznatiji pas u povijesti filma, vraća se kući! Prekrasnu priču o nerazdvojnom prijateljstvu između dječaka i njegovog škotskog ovčara Lassiea pogledajte s početkom u 20 sati.

Dodatne informacije o programima Festivala Opatija dostupne su na www.festivalopatija.hr. Osim online u sustavu www.mojekarte.hr i njihovim prodajnim mjestima, ulaznice možete kupiti i sat vremena prije početka programa u prizemlju centra Gervais.

55555

Zadnje novosti

To Top