MarketingMariner keramika
Opatija

Fernando Kirigin je kandidat SDP-a za gradonačelnika Opatije

kirigin

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Opatiji bit će Fernando Kirigin. Odlučio je to Gradski odbor SDP-a Opatije jednoglasnom odlukom na sjednici održanoj jučer navečer. Usprkos informacijama kako nisu svi članovi unutar gradske organizacije pobornici lika i djela Fernanda Kirigina te kako bi mnogi za sljedećeg kandidata SDP-a za gradonačelnika radije vidjeli Viktor Peršića, Gradski odbor je donio jednoglasnu odluku te na taj način iskazao unutarnju koheziju i potpunu potporu Fernandu Kiriginu u predstojećoj izbornoj utakmici.

Mnogi članovi GO SDP-a Opatije ne kriju svoje oduševljenje ovakvim raspletom situacije. Mladi član GO SDP-a Opatije Kristian Tončić je tako na svojem privatnom Facebook profilu javno podijelio svoju radost navedenom odlukom:”Iznimna mi je čast da sam mogao biti među glasovima članova Gradskog odbora SDPa Opatije, koji su jednoglasno donijeli odluku da je Fernando Kirigin naš gradonačelnički kandidat za nadolazeće lokalne izbore 2021. godine. Lider, kolega, prijatelj i drug sve je to Nando i mnogo više, a super suradnja protekle tri godine samo ide tome u prilog. Ovo je fer, korektna i odluka potkrijepljena nedavno objavljenom anketom, a temeljem hijerarhijske strukture naše stranke i jedina odluka koja je po mojem mišljenju bila smislena. A to je da osoba odgovorna za uspjehe i neuspjehe stranke (u mandatu 2017.-2021.), preuzme odgovornost i za utrku za izvršnu i predstavničku vlast. I skroz mi je kul da ću ovaj put moći zaista glasati za mog predsjednika, a s obzirom da sam već sudjelovao u onoj prethodnoj kampanji, kada mi je falilo 10ak dana do tražene punoljetnosti, pa glasati nije bilo moguće”.

 

MarketingMariner keramika

Fernando Kirigin tako će ponovno krenuti u pohod na mjesto gradonačelnika nakon 4 godine, kada je u drugom krugu izgubio od sadašnjeg gradonačelnika Ivo Dujmića za mizernih pedesetak glasova razlike.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top