Marketing
Vijesti

Fakultet za menadžment u turizmu posjetila delegacija iz Bjelorusije

2019_delegacija_bjelorusija

Važna posjeta na FMT-u

Dana 18. 12. 2019. godine Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu posjetila je delegacija iz Bjelorusije s ciljem utvrđivanja mogućnosti za buduću međunarodnu suradnju s posebnim naglaskom na mobilnosti studenata i nastavnika a s ciljem studiranja i usavršavanja.

Delegacija iz Bjelorusije bila je u sastavu:  gđa. Marina Filonova, generalni direktor, Gospodarska i industrijska komora Bjelorusije – Komora Gomel, gosp. Stanislav Cherepko, Gomelsko državno sveučilište Francis Skorina, dekan fakulteta povijesti i  gđa. Natalia Zvenigorodskaya, direktorica, Zdravstvena ustanova, “Sanatorium” Mashinostroitel.

Na sastanku su od strane Fakulteta sudjelovale dekanica prof. dr. sc. Dora Smolčić Jurdana, prodekanica za međunarodnu suradnju izv. prof. dr. sc. Kristina Črnjar i tajnica Fakulteta gđa. Maja Juračić, dipl.iur.

Marketing

Prodekanica za međunarodnu suradnju izv. prof. dr. sc. Kristina Črnjar predstavila je aktivnosti Fakulteta i mogućnosti buduće poslovne suradnje u području turizma i visokog obrazovanja.

Stoji na webu Fakulteta za menadžment u turizmu.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top