MarketingMariner keramika
Vijesti

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji nagradio štićenike Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu

image1

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji poznat je po svojem humanitarnom i društveno odgovornom radu, pa su tako i ove godine djelatnici i studenti fakulteta odlučili nagraditi štićenike Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu.

Tom je prigodom prodekanica za poslovne odnose izv.prof.dr.sc. Romina Alkier, dana 27.09.2021. uručila donaciju najboljim učenicima s ciljem poticanja izvrsnosti.

Ravnateljica Dječjeg doma Suzana Mravinac je izrazila zahvalnost za donaciju i naglasila kako će donacija djeci bit izuzetno korisna te veliki poticaj za daljnje učenje, trud i zalganje.

MarketingMariner keramika

Ovime humanitarna aktivnost fakulteta ne prestaje, već će se provoditi kontinuirano među djelatnicima i studentima, koji će već prilikom sljedećeg anketiranja kvalitete nastavnika i nastave, za svaku ispunjenu anketu donirati 50 lipa, a sakupljena novčana sredstva bit će usmjerena prema djeci u vidu nagrađivanja, a  sve s ciljem poticanja izvrsnosti.

55555
Marketing

Zadnje novosti

To Top