MarketingMariner keramika
Zabava

Evo tko su favoriti za pobjedu na Dori 2021

dora

Dora 2021. održat će se u subotu 13. veljače u Opatiji uz izravan prijenos na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT – HTV1) od 20.10.

Dora se održava 22. put, a treći zaredom je u dvorani Marino Cvetković. Ovaj put, na žalost, bez publike, pod strogim epidemiološkim mjerama, ali to ne znači da ponovno neće biti spektakularno baš kako ovakav događaj zaslužuje.

Stručni ocjenjivački sud odabrao je 14 finalista koji će premijerno izvesti svoje pjesme i svojim izvedbama pokušati osvojiti i žiri i publiku. Da bi lakše odabrali svog favorita HRT je na svom YouTube kanalu predstavio jednominutne isječke pjesama svih finalista, a pritom su objavili i anketu u kojoj je do sada sudjelovalo čak 15 tisuća ljudi.

Sudeći po tim rezultatima dvije pjevačice su daleko najveće favoritkinje za pobjedu na Dori ove godine. Od 15 tisuća glasova njih čak 36,1 posto osvojila je Albina s pjesmom Tick – Tock, a za njom ne zaostaje previše Nina Kraljić koja je s pjesmom Alkonost of Balkan osvojila 32,7 posto glasova.

MarketingMariner keramika

Daleko iza njih smjestili su se Cambi s pjesmom Zaljubljen te Ella Orešković s pjesmom Come This Way. Oba izvođača u anketi su osvojili po 10,4 posto glasova. Iza njih slijede Filip Rudan (3,2 posto), Mia Negovetić (2,7 posto) i Bernarda (1,3 posto). Javlja Fiuman.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top