Marketing
Kultura

Evo tko će nastupiti na Voloskani…

316A4A25-C9CF-4687-B179-B504A65D8673

Još je svega dva dana ostalo prije nego se Volosko ispuni dobrom vibrom i prvi glazbenici zakorače na pozornicu pred mnogobrojnim posjetiteljima. Music, Arts & Gastronomy Festival Voloskana koji će se ove subote, 31. kolovoza 2019. održati u Voloskom okupit će brojne majstore kulinarstva i gurmane, umjetnike i ljubitelje umjetnosti te glazbenike koji jedva čekaju nastupiti na jedinstvenoj pozornici kakvo je ovo pitoreskno primorsko mjesto. Koga možemo očekivati na stagevima Voloskog i na čije će se ritmove rasplesati ljubitelji dobre glazbe?

Voloskana music

Glavna pozornica bit će u samom srcu Mandraća, a posjetitelje će zabavljati Super Saiyan, Vedran Ružić trio, Koko Nut i na samom kraju Reinkarnacija. Zvijezda večeri na glavnoj pozornici zasigurno je prošlogodišnji dobitnik Porina za najbolji jazz album i poznati akademski slikar Vedran Ružić koji je nedavno dao intervju za naš portal. Cijeli intervju možete pročitati OVDJE. Vedrana cijeni i struka i publika, a na njegovim se nastupima uvijek traži stolica više. Vedran i njegov trio će izvoditi jazz skladbe sa svog novog albuma, ali je publici pripremio i mnoga iznenađenja. Opatijski reperi iz Reinkarnacije nastupit će posljednji na glavnoj pozornici, a na repertoaru će zasigurno biti i najnovija pjesma “Burkina Faso” koju možete poslušati i na YouTube.

Liminal stage okupit će vrhunske majstore elektronske glazbe, a u njihovim nastupima možete uživati od 18:30 do 03:00 h. Publiku će zagrijavati Alisa, a nakon nje nastupit će DJ Element, Soulfreq i Željko Dejanović. Vrhunac večeri bit će nastup poznatog DJ-a poznatijeg pod umjetničkim imenom Bronski. Josip Bajić – Bronski jedan je od ponajboljih DJ-eva na hrvatskoj klupskoj sceni. Dolazi iz Kutine gdje je i započeo svoju glazbenu karijeru te podigao klupsku scenu grada, a posebno je oduševio nastupima u Rijeci i zagrebačkom klubu Sirup. Nastupa diljem Hrvatske i velika je čast da će svoje umijeće pokazati i posjetiteljima Voloskane. Na samom kraju nastupit će Marcel, inače predvodnik kolektiva Liminal. O svemu tome progovorio je u razgovoru kojeg požete pročitati OVDJE.

MarketingMNK Gorovo

Organizatori Voslokane ponosni su što će jedinstveni jazz corner okupirati jedan od najpoznatijih saksofonista u Hrvatskoj Denis Razumović – Razz. Razumovića većina poklonika jazz glazbe zna po mnogim nastupima, kako u zemlji, ali i u inozemstvu, te intenzivnoj suradnji s lokalnim jazz glazbenicima, a osobito s članovima liburnijske jazz scene. Razz je sudjelovao i u mnogim glazbenim projektima kao što su Black River Quartet, No Name Band, Doctor Doctor, Think Positive te mnogi drugi, kao i na snimanjima albuma surađujući s glazbenicima poput Denis&Denis, Dado Topić, Putokazi, Hrvoje Hodak i drugi. Dobitnik je glazbene strukovne nagrade Status kao najbolji jazz altist u Hrvatskoj. Istu nagradu osvojio je i 2009. Također je dobitnik priznanja Odjela za kulturu grada Rijeke za više od 20. godina bavljenja glazbom i promicanje glazbene kulture. Voli svirati u brzom tempu, ali na njegovom repertoaru nalaze se i balade koje izvodi u liričnoj maniri nastavljajući tradicionalne načine izvođenja takvih glazbenih djela.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top