MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Etno-gastro manifestacija dio je Adventskog sajma na Slatini

advent slatina
foto: Smiljan Prpić

Svi ste pozvani na domaću kuhinju chefa Kristiana Kozmića 23.12. u 12 sati

Etno-gastro manifestacija, uz promotivnu podjelu tradicionalnih jela Kristiana Kozmića i nastup Folkolornog Ansambla Zora održat će se u nedjelju, 23. 12. 2018.  s početkom u 12,00 sati na šetnici Slatina. Tada će na Slatini biti dodijeljena i nagrada dobitniku nagradne igre sa službene Facebook stranice Feel&Taste.

Sajam okuplja proizvođače autohtonih proizvoda i umjetnike s područja Opatije i opatijskog zaleđa uključene u proizvod „Feel&Taste“ koji ima cilj prezentirati blagodati i „najbolje od najboljeg“ što dolazi s padina Učke i Voloskog: izvrsne poljoprivredne proizvode, darove prirode, suvenire i kreativna djela vrijednih ruku domaćeg čovjeka.

Na Adventskom sajmu predstavlja se  Udruga “Primorski pijat” s ponudom slasnih tradicionalnih primorskih jela, OPG Iva Ćulumović “Ivy’s Sweet Lavander” s ponudom torti bez šećera s vlastitim medom, džemova bez šećera i pralina, tvrtka  Klemenc d.o.o. Okus Kvarnera koja nudi autohtone proizvode: marmelade, džemove, maslinova ulja, sušeno voće i gljive. Sve o ljekovitom samoniklom bilju, a posebno o veprini ili „leprini“ možete saznati u adventskoj kućici Domaće radinosti Zdenke Klanjac Ukić “Veprina 519” s Veprinca, dok jedinstvene suvenire i božićne ukrase od lavande u sklopu sajma nudi Udruga uzgajivača lavande iz Poljana. Predstavlja se i Galerija “Frank” s malom prodajnom izložbom Claudia Franka, nadaleko poznatog nagrađivanog akademskog slikara i violinista.

Marketing

Manifestacija Adventski sajam na Slatini financirana je u okviru projekta Riviera4Seasons2 iz Programa Interreg V-A Slovenija – Hrvatska kojeg Grad Opatija i Turistička zajednica Opatija realiziraju s partnerima Općinom Piran, Turističkom zajednicom Portorož, Fakultetom turističkih studija – Turistica (Portorož) i Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu (Opatija).

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top