MarketingMNK Gorovo
Opatija

Erste banka privremeno ponovo otvara manje poslovnice za isplatu mirovina

Capture
Robert Radalj

Erste banka odlučila je izaći u susret mnogim umirovljenicima kako bi podigli mirovine

U manjim mjestima i gradovima privremeno će opet otvoriti dodatnih 12 poslovnica, kako bi svojim klijentima umirovljenicima omogućila podizanje mirovina.

“Kako bi svojim klijentima umirovljenicima omogućila što sigurnije i jednostavnije podizanje mirovina, koje će se isplaćivati od 3. travnja, Erste banka je uz trenutačno otvorenih 80 poslovnica odlučila privremeno otvoriti dodatnih 12. Riječ je o poslovnicama u manjim mjestima i gradovima gdje ne postoje alternativne poslovnice banke u neposrednoj blizini, a ostat će otvorene 6. i 7. travnja”, navodi se u priopćenju Erstea.

Privremene otvorene poslovnice nalaze se u Brinju, Lovranu, Čazmi, Pitomači, Čabru, Matuljima, Dubravi Vrbovečkoj, Potpićanu, Kraljevici, Vrbovskom, Hercegovcu i Rapcu. Radno vrijeme biti će od 6. -7. 4. 2020. je od 08:00 do 12:00 h.

U svim poslovnicama s više otvorenih blagajni umirovljenici će imati prioritet, a na lokacijama gdje se očekuje dolazak većeg broja umirovljenika, Erste banka će surađivati s lokalnim centrima civilne zaštite, kažu iz banke.

Marketing

Iz banke napominju i da u situaciji kada odluke tijela javnih vlasti ograničavaju mogućnosti kretanja, odnosno minimiziraju sve vrste kontakata s ciljem suzbijanja širenja koronavirusa, umirovljenici se u što većoj mjeri upućuju na korištenje bankomata.

Klijentima se savjetuje da sve bankarske aktivnosti koje mogu obave koristeći digitalne usluge. Ako je dolazak u poslovnicu neophodan, klijenti se upućuju da, u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, svoj red pričekaju na sigurnoj udaljenosti od drugih osoba ili ispred poslovnice.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top