MarketingMariner keramika
Regija

Erasmus+ projekt „Open it!“

New Project (4)

Učenici Gimnazije Eugena Kumičića iz Opatije u Češkoj

Prvoga dana travnja učenici Gimnazije Eugena Kumičića iz Opatije otputovali su u Češku, točnije u Hranice kako bi nastavili aktivno sudjelovati u Erasmus+ projektu „Open it!“ U projektu sudjeluju Veronika Hryshko, Emili Šebelja, Ana Vucić, Eva Gärtner, Lovro Malinarić i Mateo Potočnik u pratnji profesorica Sintije Tropper Trinajstić i Sandre Sergo.

Prvo odredište bile su Slovenske Konjice, odakle su sa svojim novim prijateljima iz tamošnje gimnazije nastavili put prema Hranicama. Češki domaćini lijepo su ih dočekali, zaželjeli im dobrodošlicu i predstavili im uistinu zanimljiv i raznolik program.

2. travnja dan su započeli rock koncertom, idući dan bili su u Priboru, u rodnoj kući Sigmunda Freuda, a nakon toga uputili su se u escape room u Duel parku u Ostravi.

Tokom putovanja bili su u doticaju s virtualnom stvarnošću, izrađivali su postere i brošure te su se pobliže upoznali sa svijetom i životom slabovidnih i slijepih osoba, a u poslijepodnevnim satima družili su se i dobro zabavili na kuglanju u Olomoucu, kako nam javlja Dora Rinčić.

MarketingMariner keramika

erasmus
Hranice su puni dojmova i vrlo emotivni napustili 5. travnja, a idući susret učenika koji sudjeluju u Erasmus + programu bit će u našem gradu gdje će opatijski gimnazijalci moći uzvratiti gostoprimstvo.

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top