MarketingMNK Gorovo
Opatija

Enrico Marotti dobitnik državne nagrade za sport Franjo Bučar

3C6D431E-044B-46B8-BAA7-F92D43D7F6EC
foto: Smiljan Pripić

Čestitke mladom sportašu

Odluka o dobitnicima nagrada donesena je temeljem prispjelih prijedloga, a donio ju je Odbor Državne nagrade za sport Franjo Bučar
Dobitnik ovogodišnje nagrade za sport -Franjo Bučar za 2019. je Enrico Marotti svjetski prvak u jedrenju na dasci uz njega su dobitnici i proslavljeni alpinist i putopisac Darko Berljak, bivši proslavljeni vaterpolist i vrsni vaterpolski trener Vlaho – Mišo Asić, dugogodišnji liječnik hrvatske košarkaške reprezentacije Miran Martinac, poznati sportski novinar Zdravko Reić, aktualna europska prvakinja u bacanju koplja za gluhe osobe Laura Štefanac, dekan Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Tomislav Krističević, proslavljeni vaterpolist i vaterpolski trener Zoran Roje, sjajna bivša rukometašica Klaudija Bubalo, reprezentativac i bivši svjetski prvak u taekwondou Filip Grgić, te legendarni košarkaš Nikola Plećaš.

53F06D49-9A1F-4DAD-ACBE-C2DB805EA8FC

Odluka o dobitnicima nagrada donesena je temeljem prispjelih prijedloga, a donio ju je Odbor Državne nagrade za sport Franjo Bučar koji čine prof. dr. sc. Damir Knjaz, prof. dr. sc. Đurđica Miletić, Venio Losert, Dino Rađa, Zdeslav Vrdoljak, Barbara Ružić, Mario Stanić, Darko Kralj i Mila Horvat.

Dodjela Državnih nagrada za sport Franjo Bučar u 2019. godini održat će se 25. studenoga.

MarketingMariner keramika

Svakom dobitniku nagrade za životno djelo dodijelit će se povelja i zlatna medalja s likom Franje Bučara i novčani iznos od 50.000 kuna, dok će dobitnici godišnje nagrade dobiti povelju i medalju s likom Franje Bučara te novčani iznos od 20.000 kuna.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top