MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Emil Priskić zamjenik Ivi Dujmiću: “Potrebno je staviti ljude na prvo mjesto, jamčimo stabilnost, sigurnost i odlučnost”

Foto Luigi Opatija, Lista Ivo Dujmić, Tiskovna  Gervais apr2021

U ovim teškim vremenima, kada je ugrožen životni standard, sigurnost radnog mjesta i budućnost obitelji, više nego ikada potrebno je staviti ljude na prvo mjesto te imati sigurnost, sa kandidatima koji jamče iskustvo i odlučnost. Treba znati sačuvati visoki standard kojeg naš Grad pruža, ali i podići na još višu razinu – na korist svih Opatijki i Opatijaca.”- istaknuo je kandidat za gradonačelnika Ivo Dujmić.

Lista koju predstavljamo je sigurno najbolja lista za Gradsko vijeće, puna stručnjaka i dokazanih ljudi u svojoj sredini, sa ostvarivim programom za Opatiju i za svaku obitelj, jer se naš program temelji na ljudima – kazala je u uvodu konferencije Vera Aničić, nadodavši da program Liste Ive Dujmića jamči brigu sa svakog Opatijca uz još bolji i kvalitetniji život.

Foto Luigi Opatija, Lista Ivo Dujmić, Tiskovna Gervais apr2021

Ivo Dujmić istaknuo je kako Lista koju predvodi nudi realizaciju obećanog, stabilnost i napredak. “Opatija je danas na samom vrhu po kvaliteti života i standard građana, socijalnim pravima ali i komunalnoj infrastrukturi, te uvršten u “Top 10” gradova po mjerama za kvalitetan život i standard građana. Upravo radi toga želimo Opatiju koja ostaje lider – otvorena, jaka, sa ponosnim građanima koji
sudjeluju u njezinom napretku i koja svoje bogatstvo dijeli sa svim svojim građanima! Ima još prostora za napredak, za još bolji i kvalitetniji život svakog našeg čovjeka”, riječi su kojima je Dujmić predstavio okosnicu svog programa za nadolazeće mandatno razdoblje.

Foto Luigi Opatija, Lista Ivo Dujmić, Tiskovna Gervais apr2021

MarketingModerato

Na predstavljanju je kao svog kandidata za zamjenika predstavio Emila Priskića, doktora znanosti koji je u proteklom mandatu obavljao dužnost zamjenika gradonačelnika te uvelike doprinio povlačenju sredstava iz EU fondova. Istaknuo je da će Priskić kao zamjenik gradonačelnika i dalje biti važna karika u radu Grada i financiranja projekata iz EU fondova. “Naše vodstvo i upravljanje Gradom u proteklom mandatu pokazalo je da to zna i može, obzirom je povuklo ukupno 58 milijuna kuna iz EU Fondova, od čega je 40 milijuna bespovratno, te su dodatno prijavljena još dva projekta za novih 80 milijuna kuna. Na taj način je investirano u 22 projekta na području cijele Opatije”, zaključio je Priskić. Posebna zanimljivost na predstavljanju kandidata bila je ona kandidata Andreja Poščića, koji je u proteklom mandatu i sazivu Gradskog Vijeća bio član koalicije predvođenom SDP-om, na čelu sa predsjednikom Gradskog Vijeća i drugim kandidatom za gradonačelnika.”Iako sam u prošlom sazivu Gradskog vijeća bio na drugoj strani, odlučio sam podržati kandidaturu gradonačelnika Dujmića jer smatram možemo ostvariti dobru suradnju.
Prepoznao sam kvalitetan program i siguran sam kako se taj program može i ostvariti. Također Ivo Dujmić pružio mi je ruku suradnje u području gospodarstva i turizma, gdje ćemo zasigurno intenzivno surađivati i napraviti ono šta je najbolje za Opatiju i njezine građane. Upravo zbog navedenoga, odlučio sam biti kandidat za Gradsko vijeće na Nezavisnoj listi Ive Dujmića te se nadam kako ćete podržati listu na nadolazećim izborima.”, zaključio je Poščić.

Foto Luigi Opatija, Lista Ivo Dujmić, Tiskovna Gervais apr2021

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top