Marketing
Vijesti

Edukativna igraonica u Dječjem vrtiću Opatija

Kastavski vrtić

U Dječjem vrtiću Opatija održat će se predstavljanje programa Polydron pod motom „Dječji vrtić Opatija – suvremeni vrtić za suvremenu obitelj“. Radionica će se održati 18.11.2019. godine (ponedjeljak) s početkom u 17:30 sati u prostorima Dječjeg vrtića Opatija na adresi  Antona Mihića 5a, Opatija.

“Razmislite o svim vještinama koje moramo prenijeti na djecu tijekom njihovog najranijeg razvoja: auditivno i vizualno razlikovanje i pamćenje, razumijevanje stupnjevanja, bilateralnu koordinaciju, prelaženje središnje linije, apstraktno mišljenje, proširenje rječnika, komunikacijske vještine. Polydron kroz vođenu igru može pomoći pri postizanju tih ciljeva, a ova radionica pokazat će kako” poručuju iz Dječjeg vrtića Opatija.

Radionicu će voditi profesorica psihologije i pedagogije Vesna Hrvoj, dobitnica Državne nagrade ,,Ivan Filipović“ za promicanje pedagoške teorije i prakse  a sudjelovat će stručne službe vrtića i odgojiteljice/i kao i predstavnici partnerskog vrtića na projektu Bambi iz Vrbovskog.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top