Marketing
Opatija

Edukacija za iznajmljivače

Opatija

Turistička zajednica Grada Opatije organizira ciklus edukacija za privatne iznajmljivače.

Ako ste privatni iznajmljivač, korisno je znati da je će TZ grada Opatija u suradnji sa Udrugom obiteljskog smještaja grada Opatije i Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu organizirati besplatnu edukaciju u cilju podizanja konkurentnosti iznajmljivača.

Program edukacije odvijat će se u Villi Antonio, V. Nazora 2. u Opatiji a iznajmljivači će moći izabrati između više ponuđenih tema.

Radionica pod nazivom Konkurentnost obiteljskog smještaja održavati će se od 26. studenog do 03. prosinca od 17:30 do 19:00. Predavač ove teme je dr. sc. Marta Cerović.

Obilježja i perspektive obiteljskog smještaja naziv je radionice koju predaje prof. dr. sc. Ines Milohnić. Možete ju poslušati od 27. studenog do 04. prosinca u razdoblju od 17:30 do 19:00 sati.

28. studenog na programu je Osnova informatike za iznajmljivače u trajanju od tri školska sata a počinje u 17:30. Slušat ćete prof. dr. sc. Mislava Šimunića.

Marketing

Praktični rad koji prati osnove informatike predavat će dr. sc. Tomislav Car i to 29. studenog i 06. i 07. prosinca od 17:30 sati. Praksa traje 2 školska sata.

Dr. sc. Marina Laškarin Ažić vodi edukaciju Upravljanje zadovoljstvom gostiju u turizmu i ugostiteljstvu u trajanju od 3 sata 5. prosinca od 17:30 do 19:45 sati.

Edukacija će zasigurno pridonijeti zadovoljstvu gostiju a samim time i bolje turističke rezultate.

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top