MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Turizam

Edukacija na temu prevencije krađa za spasioce na plažama

bazen turisti opatija
foto: smiljan prpić

Budući spasioci su upoznati s policijskim poslovima i važnosti partnerstva s policijom, budući da se u svom radu često susreću sa različitim nezgodama

Policijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave primorsko-goranske nastavljaju s organizacijom i provedbom niza preventivnih aktivnosti kroz predavanja. Tako su danas, u sklopu tečaja za osposobljavanje spasilaca koje provodi Hrvatski Crveni križ, održali predavanje na temu “Prevencija kriminaliteta na kupalištima i plažama“.

Predavanju, koje je održao Dario Tonković, policijski službenik u Odjelu prevencije, prisustvovalo je sedam polaznika tečaja za osposobljavanje spasilaca koje provodi Hrvatski Crveni križ. Prisutne je educirao o pojavnim oblicima imovinskog kriminaliteta, načinu počinjenja kaznenih djela krađa i kaznenih djela na štetu maloljetnika te kako reagirati u slučaju pronalaska sumnjivih predmeta.

Tijekom predavanja, budući spasioci su upoznati s policijskim poslovima i važnosti partnerstva s policijom, budući da se u svom radu često susreću sa različitim nezgodama, a preventivno djeluju na način da posjetitelje pravodobno obavještavaju o mogućim opasnostima i upozoravaju na opasne aktivnosti radnje.

Marketing

Pristupiti spasilačkoj službi ne može svatko, a biti spasilac zahtjevna je i odgovorna dužnost, gdje pozornost u svakom trenutku mora biti na samom vrhuncu.

Izvor: https://primorsko-goranska-policija.gov.hr/

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top