MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kultura

Edukacija i radionica o kulturnom menadžmentu

http://zmergo.hr
foto: zmergo.hr

Udruga Žmergo pokreće edukaciju i radionicu o kulturnom menadžmentu

U sklopu opatijske inicijative programskog pravca 27 susjedstava u okviru „Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture“, Udruga Žmergo organizira edukaciju i radionicu “Kulturni menadžment” koja će se održati u četvrtak 15. studenog 2018., od 18 do 20:30 sati u Villi Antonio u Opatiji.

Cilj održavanja ove edukacije i radionice je osnažiti kapacitete u lokalnoj zajednici za rad u području kulture i umjetnosti. Edukaciju i radionicu o kulturnom menadžmentu će voditi Ernie Gigante Dešković – opatijski književnik i kulturolog, organizator brojnih glazbenih, scenskih, kazališnih i ostalih kulturnih manifestacija. Od 2017. godine ravnatelj ustanove Festival Opatija koja upravlja Ljetnom pozornicom i Centrom Gervais u Opatiji.

Kulturni menadžment je profesija koja pokreće kreativnu industriju, a to je jedan od trenutno najdinamičnijih sektora gospodarstva Europske unije.
Program se sastoji od teorijskog i radioničkog dijela:
– teorija (20-30 min)
– interaktivna radionica kako organizirati manifestaciju (2 x 45 min)
– predstavljanje rezultata grupa i završna razmatranja (15 min)

Radionica “Kulturni menadžment” je besplatna i otvorena za sve građane Opatije te njene posjetitelje, a održava se u sklopu opatijske inicijative programskog pravca 27 susjedstava, dijela projekta „Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture“.

MarketingMNK Gorovo

Ova edukacija usmjerena je na značajnije uključivanje sugrađana u kulturna događanja te osnaživanje građana za procese donošenja lokalnih politika, kao što je strategija za kulturu i razvoj kreativne industrije, a financirana je od strane Grada Opatije.

Prijave traju do srijede, 14. studenog 2018., a prijaviti se možete na ovome linku- https://goo.gl/forms/fa7i2dzLRgz689DD3

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top