MarketingModerato
Crna kronika

Dvije mlađe žene počinile tri krađe u Matuljima i Opatiji

policija-opatija

Policijski službenici Policijske postaje Opatija protiv dvije hrvatske državljanke, starosti 22 i 18 godina, podnijeli su kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađe i računalne prijevare.

Riječ je o osobama koje policija sumnjiči da su u razdoblju od 1. do 10. travnja ove godine na području Matulja i Opatije počinile tri krađe, gdje su iskoristivši nepažnju troje hrvatskih državljana iz torbi im otuđile novčanike s novcima, osobnim dokumentima, bankovnim karticama i PIN-om. Potom su njihovim ukradenim karticama na bankomatima neovlašteno podizale novac. Time su spomenute građane sveukupno oštetile za najmanje 10 000 tisuća kuna. Tijekom istraživanja dio predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.
Poradi osnova sumnje u počinjenje tri kaznena djela krađe i tri kaznena djela računalne prijevare, osumnjičenice su kazneno prijavljene mjerodavnom državnom odvjetništvu. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Slijedom opisanog istraživanja, građane i ovom prilikom pozivamo na oprez te da ne drže zajedno bankovne kartice i brojeve PIN-a u novčaniku već odvojeno kako uz krađu ne bi bili oštećeni i kaznenim djelom računalne prijevare! Ako ipak budete oštećeni ovim ili sličnim kaznenim djelom, odmah pozovite policiju na broj 192!

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top