MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Dujmić: Vjerujem u bolje dane za LRH i Opatiju

New Project (29)
Foto: Smiljan Prpić

Već dulje vrijeme priča se o prodaji Liburnia Riviera Hotela novim vlasnicima, no službene potvrde još uvijek nema. Zna se tek da postoji nekoliko zainteresiranih kupaca, a čini se da njihov dolazak jedva čeka i opatijski gradonačelnik.

Ivo Dujmić na svojoj je Facebook stranici dao prilično veliku “packu” toj daleko najvećoj opatijskoj hotelskoj kući, a ujedno i jednoj od najvećih u čitavoj Hrvatskoj pod naslovom “Vjerujem u bolje dane za LRH i Opatiju”. Nema sumnje kako će se s njegovom izjavom svi složiti, naročito brojne opatijske udruge i tvrtke koje u LRH-u već dulji niz godina nemaju pravog partnera prilikom organiziranja bilo koje značajnije manifestacije.

“Svaka velika hotelska kuća mora biti dio društva i ulagati u destinaciju gdje ostvaruje najveću dobit. Na taj način napreduju i hotelska kuća i destinacija. Imamo mnogo dobrih primjera gdje hotelske kuće mnogo ulažu bolji život građana, manifestacije i infrastrukturu u gradu u kojem posluju, a izdvojit ću samo dvije najveće tvrtke, “Valamar” i “Plavu Lagunu”. “Liburnia Riviera Hoteli” su se do sada, nažalost, u Opatiji i cijeloj Rivijeri ponašali upravo suprotno. Ali vjerujem da dolaze bolji dani”, poručio je Dujmić te istaknuo kako se nada da će novi vlasnici biti puno kooperativniji:

“Nadam se skoroj prodaji te kuće pravim i odgovornim investitorima što će, siguran sam, donijeti potpuni zaokret takve poslovne politike. Samo tako Opatija može postati ono što svi želimo, vrhunsko cjelogodišnje turističko središte od čega će koristi imati svi naši građani”, poručio je opatijski gradonačelnik i to simbolično večer prije održavanja Kvarnerskog dana turizma upravo u Opatiji.

MarketingMariner keramika

Preuzeto sa: Fiuman.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top