MarketingModerato
Opatija

Dujmić : Opatijci će imati 50% jeftiniji parking

PRESS 25.05.2021. PARKING I AUTOBUS (2)

“Najbolje za Opatijce – parking uz 50% popusta i besplatni autobus za Učku!

“Opatijci će imati parkirne uvjete kakve nema niti jedan grad u Hrvatskoj. Na prošlim smo izborima najavili besplatan sat parkiranja na području cijelog grada – to smo i ostvarili. U Opatiji imamo ukupno 4.185 vozila koja imaju pravo na besplatan sat parkiranja na ukupno 1.320 parkirnih mjesta koliko ih ima u gradu. Isto tako uveli smo i povlaštene parkirne karte za stanare i iznajmljivače. Zaposlenici koji rade u Opatiji imaju povlaštene radničke karte od samo 150 kuna mjesečno u 1. Zoni. Uveli smo i apartmanske karte za naše goste, po cijeni od 300 kn mjesečno.  Parkiranje je vikendom i blagdanima tijekom zimskih mjeseci besplatno na svim javnim parkiralištima u Opatiji.  Nadogradili smo sustav parkiranja i načina plaćanja, uveli smo aplikaciju PayDo za pametne telefone. Naša parking tvrtka proglašena je najboljom parking tvrtkom u 2020. godini!”

50% POPUSTA ZA SVE – PARKING OD 2,5 KN PO SATU! 

“Nastaviti ćemo s unapređenjem parkirne politike i našim Opatijcima ponuditi samo najbolje! U dogovoru s upravom parking tvrtke Opatija 21 povećat ćemo povlastice za građane, pa će Opatijci ubuduće imati popust od čak 50 % na parking pri kupnji parking bonova! To znači da onaj tko plati bon 50 kn dobije dvostruko veću vrijednost jer će na bonu imati 100 kn. Cijena parking sata tada iznosi samo 2,5 kn do 5 kn!

Svih ovih godina vodili smo računa o proširenju besplatnih parkirnih površina gdjegod je to moguće, po svim naseljima diljem Opatije! Tako smo izgradili nova parkirna mjesta na Tošini, na Dražini u Iki, u ulici Plahuti, a nastavljamo i dalje s gradnjom  besplatnih parkinga. Uskoro kreće izgradnja  72 parkirna mjesta u naselju Kosovo, iza opatijskog groblja.

Bitno nam je konačno izgraditi nove garaže u Opatiji, zato ćemo pripremiti natječaj za izgradnju tri gradske garaže, u Voloskom i na Črnikovici u Opatiji. Jednu garažu previdjeli smo ispod novog trga na Slatini.

MarketingModerato

Kad već govorimo o parkingu i dobrobiti Opatijaca, ne možemo se ne upitati zašto na području lučke uprave na mulu Opatija i Volosko nema besplatnog ili povlaštenog parkiranja za građane ili za one koji tamo drže svoja plovila? Tim više što Grad Opatija svake godine financira Lučku upravu sa 300.000 kuna.”

UVOĐENJE BESPLATNOG AUTOBUSA ZA UČKU! 

“Danas se prigodno otvara i Centar za posjetitelje Poklon, u Parku prirode Učka.
Zato imam za najaviti jedna lijepu vijest koja će obradovati sve ljubitelje prirode. Dogovorili smo prometovanje besplatnog autobusa za Učku koji će počet voziti od 6. lipnja. Vozit će nedjeljom i praznikom sa Slatine.       
 
Opatijci, pozivam Vas da izaberite siguran razvoja grada i dokazanog gradonačelnika koji sluša svoje sugrađane i prepoznaje njihove potrebe, koji je jamstvo stabilnosti i razvoja. Opatija nam je prva i jamčim da će ostati na prvom mjestu!”

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top