MarketingModerato
Opatija

Dujmić: Dom zdravlja je već riješena stvar

Ivo Dujmić

Ivo Dujmić osvrnuo se na navode Fernanda Kirigina u vezi opatijskog Doma zdravlja, evo što je napisao

“Smatram da moram reagirati na temu izbornog programa kandidata SDP-a i predsjednika Gradskog vijeća gdje govori o tome da je „dosta prepucavanja“ te da će upravo on biti taj koji će izgraditi novi Dom zdravlja.

Na početku je najvažnije reći da je izgradnja novog Doma zdravlja izravna obveza Primorsko-goranske županije, a ne Grada Opatije. On se već trebao izgraditi, što se tiče obveza Grada Opatije. Kao predsjednik Gradskog vijeća i osoba kojoj je stalo do napretka Opatije, već se je g. Kirigin mogao kod župana založiti za taj Dom zdravlja, ali eto nije. Još su njegovi vijećnici u Gradskom vijeću preispitivali lokaciju izgradnje, unatoč tome što je investicija Doma zdravlja bila spremna stvar. Grad Opatija i Republika Hrvatska su osigurali lokaciju za gradnju, uz novi Vatrogasni dom. Dobivena je i građevinska dozvola. Jedino je trebalo osigurati novce i krenuti. I sada kada je županija prodala staru zgradu Doma zdravlja „Liburnia Riviera Hotelima“, Kirigin slavodobitno najavljuje gradnju novog Doma kao važnu točku svog programa.

MarketingModerato

Ali Dom zdravlja može izgraditi jedino županija, koja će sada konačno krenuti sa izgradnjom jer su novci osigurani i treba iseliti iz sadašnje zgrade. U ovim teškim vremenima, kada smo svi posebno osjetljivi na zdravlje, vrlo je neodgovorno lažno politizirati sa tom temom. Sve kandidate za funkciju Gradonačelnika pozivam na sučeljavanje programima za boljitak Opatije i građana, a ne prazno politiziranje. Opatijke i Opatijci to od nas zaslužuju!” Zaključio je Dujmić

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top