MarketingVISIT OPATIJA
Vijesti

Državne nekretnine objavile natječaj za zakup poslovnih prostora

kastav

Otvoren natječaj za zakup 32 poslovna prostora u 11 gradova, rok za predaju ponuda do podneva 8. srpnja 2022.

U subotu, 18. lipnja 2022. raspisan je javni natječaj za podnošenje ponuda za zakup poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske u 11 gradova.

Osim središnje Hrvatske sa Zagrebom, Bjelovarom i Petrinjom, ponuđeni su poslovni prostori u Slavoniji, u Osijeku i Belom Manastiru, a od obalnog dijela Hrvatske u Rijeci, Kastvu i Cresu te prema jugu u Zadru, Splitu i Dubrovniku.
Trećim natječajem u 2022. Državne nekretnine d.o.o. daju u desetogodišnji zakup 32 državna prostora na frekventnim lokacijama u središtima gradova i gradskih kvartova.

Prema terminima objavljenima u Javnom pozivu, prostori se mogu obići i pogledati između 24. lipnja i 1. srpnja 2022., a u zakup se daju u viđenom stanju. Natječaj će biti otvoren do 8. srpnja 2022. do 12 sati, kada istječe rok za predaju ponuda.

MarketingKarneval Opatija

Nakon zatvaranja natječaja slijedi javno otvaranje ponuda koje će se održati isti dan u 13:30 sati u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, Ulica Republike Austrije 14, Zagreb.

Ponude se dostavljaju poštom na adresu: DRŽAVNE NEKRETNINE d.o.o., Planinska 1, Zagreb ili osobno u pisarnicu Društva, a pravo na sklapanje ugovora ostvaruje najpovoljniji ponuditelj koji je ispunio uvjete natječaja i ponudio najviši iznos zakupnine. Detaljne informacije o prostorima, s fotografijama i uvjetima natječaja, nalaze se na poveznici: https://hr-nekretnine.hr/natjecaji/natjecaj-za-zakup-poslovnih-prostora-3-22/

55555
MarketingKarneval Opatija

Zadnje novosti

To Top