MarketingMariner keramika
Lovran

Družeta smijenjen s mjesta načelnika Stožera civilne zaštite Općine Lovran

Lovran
foto: arhiva

“Vidimo se na izborima”, poručio je

Danas je načelnik Općine Lovran Bojan Simonič s mjesta načelnika Stožera civilne zaštite smijenio svog zamjenika u općinskoj administraciji Tonija Družetu. Načelnik Simonič je na upražnjeno mjesto imenovao Petra Saničanina.Saničanin je bivši djelatnik Javne vatrogasne postrojbe Opatije, koji je od 1.6.2020. u mirovini. Ovo nije prvi slučaj da osoba iz vatrogasne zajednice dolazi na mjesto načelnika Stožera budući je istu stvar učinio i župan Komadina smijenivši s mjesta načelnika županijskog Stožera svog zamjenika Marka Borasda Mandića i imenovavši Mladena Šćulca, zapovjednika Vatrogasne zajednice PGŽ.

Treba svakako istaknuti kako je do sada smijenjeni Družeta imao vrlo korektnu suradnju s medijima i kako nema primjedbi kako na njegov rad tako i na odluke koje je do sada donosio.

U nastavku prenosimo obraćanje javnosti smijenjenog Družete koje je podjelio s građanima i medijima putem društvenih mreža.

MarketingMariner keramika

“Drage Lovranke i Lovranci,
Danas sam preporučeno poštom primio Obavijest po kojoj od 01.ožujka 2021. više nisam načelnik Stožera civilne zaštite Općine Lovran.
Smatram da sam ovu dužnost obavljao jako dobro i da sam je trebao obavljati dok mi traje i mandat zamjenika općinskog načelnika, ali nekome ili nekima to nije odgovaralo pa sam smijenjen pod izlikom “da ne bi došlo do zastoja u funkcioniranju Stožera uslijed održavanja lokalnih izbora.”
Hvala svima Vama mještanima na potpori i podršci, svim članovima Stožera civilne zaštite Općine Lovran, a posebno povjerenicima koji su posljednjih 11 mjeseci korona pandemije bili sveprisutni i te naročito krajem prošle godine kada smo s našim mještanima za skupljali humanitarnu pomoć za mjesta pogođena potresom u Sisačkoj-moslavačkoj županiji.
Dužnost zamjenika općinskog načelnika ću do kraja mandata obavljati pošteno i profesionalno kao i do sada, a 16.svibnja 2021. vidimo se na izborima.”, zaključio je svoje obraćanje Toni Družeta.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top