MarketingMuzej turizma
Lovran

Družeta: Simonič nema većinu u vijeću ili skriva od javnosti s kim ju je dogovorio

fsterle210430IMG_3860

Toni Družeta reagirao je na navode aktualnog načelnika Općine Lovran Bojana Simoniča da je osigurao većinu u lovranskom vijeću

Iz tabora lovranske Akcije mladih ponosno su se pohvalili da su osigurali većinu u novom lovranskom općinskom vijeću, očito želeći dati vjetar u leđa svom kandidatu Simoniču u drugom krugu izbora za lovranskog načelnika. Međutim, iz nepoznatih razloga nisu naveli s kojom su opcijom dogovorili tu novu većinu, što je veoma čudno i neuobičajeno. Naime, kontaktirao sam čelnike svih lovranskih političkih opcija koje su zastupljene u novom sazivu općinskog vijeća osim Akcije mladih i HSU-a, i nitko od njih mi nije potvrdio da je sklopio postizbornu suradnju sa Simoničem, niti itko od njih zna na temelju čega su iz Akcije mladih zaključili da imaju većinu. Štoviše, i oni se čude takvom priopćenju. Akcija mladih, kao i moja nezavisna lista, raspolaže s 4 vijećnička mandata i samostalno ne može imati većinu u općinskom vijeću, za što je potrebno najmanje 7 vijećnika.

Iz svega proizlazi da Akcija mladih ili obmanjuje lovranske birače kako bi političkim spinovima i zakulisnim igrama utjecali na ishod drugog kruga izbora za načelnika u korist njihovog kandidata Simoniča, ili je doista sklopljena postizborna koalicija s nekom strankom ili listom koja možebitno igra zakulisnu igru u korist mog protukandidata pritom želeći ostati anonimna. Na lovranskim biračima ostaje da sami prosude tko je u ovoj priči iskren, a tko lovi u mutnom. Vjerujem i nadam se da u svim akterima političke scene Lovrana ima političke korektnosti da ne bi skrivali od javnosti eventualni dogovor s aktualnim načelnikom. Upravo zato pozivam Bojana Simoniča i Akciju mladih da javno objave s kim su dogovorili postizbornu koaliciju, a ujedno pozivam misteriozne i anonimne partnere Akcije mladih da pokažu bar malo hrabrosti, izađu na vidjelo i javno kažu tko su.

MarketingMuzej turizma

Ja i moj tim sigurno nećemo igrati zakulisne igre, nego ćemo kao i do sada čistog obraza raditi te ostati otvoreni za suradnju sa svim pojedincima i opcijama koje žele boljitak našem Lovranu. Ostajemo pošteni i iskreni pred Lovrankama i Lovrancima i nećemo iznevjeriti povjerenje koje su nam ukazali. U drugi krug izbora za načelnika ušao sam hrabro i odvažno, a kada vidim ovakvu paniku u redovima mog protukandidata, još sam sigurniji u svoju pobjedu u utrci za načelnika Lovrana. Poručio je Družeta.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top