MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Lovran

Družeta: Lovranci neće nasjesti na trgovačku koaliciju Simoniča i pojedinaca iz SDP-a

Toni Družeta

Nakon što sam javno pozvao “misteriozne i anonimne” partnere Akcije mladih da izađu iz sjene svojih zakulisnih igara i javno obznane svoj dogovor s Bojanom Simoničem, novoizabrani općinski vijećnik na listi SDP-a Sanjin Sirotnjak izdao je priopćenje u kojem Simoniču pruža podršku u utrci za načelnika Lovrana u ime lovranskog SDP-a

Naime, moj protukandidat za načelnika Općine Lovran pred dva je dana iznio „vijest“ da je uspio formirati većinu u općinskom vijeću. Međutim, točna je informacija da je to uspio tek sinoć, i to nakon višesatnog uvjeravanja predsjednika SDP-a Lovran Domijana Kršanca i nestranačkog kandidata s SDP-ove liste Sanjina Sirotnjaka. Jutros mi je i sam predsjednik SDP-a Lovran Domijan Kršanac potvrdio da su s Akcijom mladih dogovorili većinu u vijeću i podršku u drugom krugu u utrci za načelnika dali Simoniču.

Ono što neugodno iznenađuje jest da su gospoda Kršanac i Sirotnjak sklopili navedeni dogovor mimo predsjedništva lovranskog SDP-a i njihove liste za vijeće, potpuno ignorirajući njihov stav, a govoreći u ime SDP-a. Da sam član ili simpatizer SDP-a, doista bih se sramio ovakvog poteza. Žalosno je i da predsjednik SDP-a Lovran Domijan Kršanac nema barem toliko hrabrosti da sam objavi podršku Bojanu Simoniču kao šef lovranskog ogranka SDP-a, nego za to koristi Sirotnjaka koji nije član stranke, a sve kako bi oprao ruke pred lovranskom javnosti, svojim biračima i članovima SDP-a.

Dragi birači SDP-a, na vama je da sami prosudite. Zapitajte se, je li lovranski SDP privatno vlasništvo Domijana Kršanca i Sanjina Sirotnjaka? Jeste li dali svoj glas Senki Baruška za načelnicu jer želite promjene na čelu općine ili da podržite aktualnog načelnika? Jeste li za transparentnost ili za trgovačku koaliciju Kršanca, Sirotnjaka i Simoniča?

Tijekom predizborne kampanje Simonič je, između ostalog, ustrajao na podršci lovranskog HDZ-a. To je pokušavao izboriti na različite načine, obilaznim putem, pa čak i preko županijskog HDZ-a, zanemarujući stranačko ustrojstvo, u prvom redu lovransku podružnicu HDZ-a, njegovo vodstvo i članstvo. Zauzvrat je HDZ-u obećano 300 glasova za HDZ-ovog kandidat za župana Capellija. Obećanje očito nije ispunjeno. Ali nema veze, HDZ im više ionako nije potreban, jer dosta je SDP, ili bolje rečeno Kršanac i Sirotnjak. Dali su podršku Simoniču u drugom krugu, spasili stvar i zauzvrat dobili mjesto predsjednika općinskog vijeća.

MarketingModerato

Ovo je samo još jedan u nizu manipulacija, dvoličnosti i podsmjehivanja u lice svim simpatizerima i članovima, kako lovranskog HDZ-a, tako i lovranskog SDP-a. Upravo zato pozivam sve članove i simpatizere lovranskog SDP-a i HDZ-a da pokažu da se s njima ne može manipulirati. Pridružite mi se u utrci za načelnika, podržite moj izbor i surađujmo na dobrobit naše općine.

Obećao sam vama, svojim sugrađanima, da ću biti krajnje transparentan i odgovoran te da neću iznevjeriti vaše povjerenje. Upravo vam se zato i obraćam. Ne zanima me sudjelovanje u bilo kakvim političkim trgovinama ili dogovorima u sjeni, takvim stvarima se nisam bavio niti ću se ikada baviti. Budite sigurni da ću dobrobit naše Općine Lovran uvijek imati na prvom mjestu.

Zahvaljujem svim Lovrankama i Lovrancima na ogromnoj potpori koju svakodnevno dobivam. Vi ste naša snaga! Za tjedan dana slijedi nova politička utakmica, a upravo ćete vi odlučiti kome pripada vaše povjerenje. I zato iduću nedjelju biraj broj 2. Za transparentan Lovran. TO NAN RABI!

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top