MarketingMariner keramika
Lovran

Druženje sa obiteljima novorođene djece u Lovranu

dnd
foto: dnd opatija

U lovranskoj je općinskoj vijećnici održano druženje s obiteljima novorođene djece u 2018. godini pod nazivom „Čestitka roditeljima novorođene djece u 2018. godini“

Ovo hvalevrijedno druženje i edukaciju organizirali su Koordinacijski odbor Općine Lovran prijatelj djece i Društvo „Naša djeca“ Opatija – ogranak Lovran. Druženje je namjenjeno obitelji sa novorođenčadi a na njemu su prisustvovali i zamjenik načelnika Općine Lovran Toni Družeta, nutricionistica Mihela Dujmović, pedijatrica dr. Suzana Surijan, ravnateljica Dječjeg vrtića Sabrina Jelić, voditeljica Odsjeka za društvene djelatnosti Općine Lovran Velinka Sušanj i tajnica Društva „Naša djeca“ Opatija Sanja Škorić. Svaka je stručna osoba u svojem polju davala savjete mladim obiteljima u vezi po nekim stručnjacima najvažnijeg perioda u životu djeteta.

Prisutni su iskoristili ovu priliku da razmijene roditeljska iskustva. Hipp Hrvatska je kao sponzor druženja osigurao edukativne brošure. Organizatori poručuju obiteljima koje nisu bile na predavanju da sve savjete o njezi i brizi za svoje novorođenče mogu pronaći u Društvu „Naša djeca“ Opatija čiji će im stručni tim vrlo rado pomoći i uputiti na pravo mjesto.

MarketingMNK Gorovo

Opatijsko druženje s obiteljima novorođene djece održat će se u ponedjeljak 04. veljače 2019. s početkom u 17:00 sati u prostorijama Društva „Naša djeca“ Opatija.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top