MarketingMariner keramika
Opatija

Drugi pohod po Opatijskoj planinarskoj obilaznici

ranch bubač učka

Izvrsna prilika za upoznavanje dionica Opatijske planinarske obilaznice

Planinarsko društvo „Opatija“ poziva članove i prijatelje Društva te sve zainteresirane pojedince na ovogodišnji pohod po Opatijskoj planinarskoj obilaznici, koji se tradicionalno održava svake godine na drugoj dionici uz godišnjicu njezina otvorenja. Cilj je pohoda upoznati sudionike s tom atraktivnom planinarskom obilaznicom i omogućiti obilazak svih njezinih kontrolnih točaka u četiri do pet organiziranih pohoda, čime se dodatno promoviraju prirodne ljepote opatijskoga zaleđa, posebno one manje poznate.

Pohod će se održati u nedjelju 31. ožujka 2019., a okupljanje je predviđeno u 10 sati u Planinarskom domu „Poklon“.

Sudionici se mogu uključiti u dvije grupe, koje će voditi vodiči opatijskoga planinarskog društva: predviđeno je spuštanje do slapa Banine preko ranča Bubač za manje zahtjevnu grupu, odnosno uspon na Vojak i spust preko Plasa do slapa Banine za zahtjevniju grupu, odakle će se obje zajedno vratiti na Poklon. Zahtjevnija ruta traje oko 4- 5 sati a manje zahtjevna ruta 2 sata hoda.

Opatijski planinari poručuju da je riječ o izvrsnoj prilici ne samo za upoznavanje jedne od najatraktivnijih dionica Opatijske planinarske obilaznice već i za posjet Planinarskom domu „Poklon“ te upoznavanje s njegovim radom kao stjecištem svih važnijih planinarskih, ali i drugih zbivanja na Učki.poklon učka

MarketingMariner keramika

Iz planinarskog društva poručuju da za ovaj izlet prema mogućnostima pripremite čvrste gojzerice/ gamaše, štapove za hodanje, prikladnu odjeću, tekućine i užinu.

Više informacija može se dobiti na službenom webu Društva (www.pdopatija.hr) i njegovoj službenoj e-adresi: [email protected] ili kod vodiča PD Opatija, Zorana Popovskog 091 587 1555.slap banina učka

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top