MarketingKarneval Opatija
Opatija

Drugi po redu Hubbazia Demo Day u Vili Antonio

demo day 2

Drugi po redu Hubbazia Demo Day održat će se u ponedjeljak 04. srpnja 2022.

S početkom u 18h 2. Hubbazia Demo Day održava se u Villi Antonio u Opatiji. Dan je to kada će polaznici poduzetničkog inkubatora predstaviti svoje prve opatijske poduzetničke ideje primjenjive u turizmu.

Polaznici III. edukacijskog ciklusa poduzetničkog inkubatora – Centra za inovacije u turizmu HUBBAZIA održat će prezentacije svojih ideja:

Edit Zadković – Brodski pod od tikovine,
Ivana Gašić Uremović – Iprincipi – Edukacije na talijanskom jeziku,
Mirna Grbac Rudec – Studio Grbac – Opatijski suvenir za djecu,
Lorena Gregorović – Petit – Primjena digitalnog dizajna,
Mara Dražina – Akademija za kreativne komunikacije,
Tea Vehovec – Kao Mak – Psihološke radionice za djecu.

MarketingVISIT OPATIJA

Na prošlom Demo dayu održanom u travnju Đuliana Radetić Valenčič predstavila se sa projektom Boutique Camping Abbazia koji ima elemente kreativne i bogate turističke kamping ponude. Antonia Škravan predstavila je inovativnu aplikaciju za provođenje zajedničkih (kolaborativnih) promotivnih aktivnosti jadranskih otoka. Megan Valenta predstavila je &M Production koji se bavi 3D marketingom za imerzivne i inovativne 3D vizualizacije turističkih objekata. Mario Superina predstavio je Eco Resort, kao novi i održivi vid luksuzne turističke ponude. Matija Magaš s otoka Krka predstavio je aplikaciju ActiveTourism koja korisnicima nudi svu ponudu i aktivnosti turističkog sadržaja, a posebno aktivnog turizma. Gordan Kučan predstavio je GDK Modular modularne infrastrukturne hubbove., a Silvio Budicina imao je ideju Polybilliards kao inovativne biljarske igre.

IMG_5404

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top