Marketing
Opatija

Drugi partnerski sastanak Zero Waste Blue

New Project (7)
Foto: opatija.hr

Hrvatski festival sportske rekreacije u nordijskom hodanju i pješačenju u sklopu EU projekta Zero Waste Blue

Grad Opatija i Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, kao partneri na EU projektu Zero Waste Blue, programa Interreg Italija – Hrvatska 2014. – 2020., organizirali su drugi radni sastanak u Hotelu Palace u Opatiji.

Cilj sastanka je bio potpisivanje Memoranduma o razumijevanju za sportski događaj “Hrvatski festival sportske rekreacije u nordijskom hodanju i pješačenju” koji će se održati 13. travnja 2019. u Opatiji. Memorandumom su definirane sve aktivnosti pojedinih dionika sportskog događaja u sklopu projekta Zero Waste Blue. Cilj projekta ZWB je produljenje turističke sezone kroz provedbu održivih, “zelenih” sportskih događaja na lokalitetima značajne kulturne i prirodne baštine.

Potpisnici navedenog Memoranduma, a samim time i dionici sportskog događaja su: Grad Opatija, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Turistička zajednica grada Opatije, Sportski savez Grada Opatije, Savez športske rekreacije “Šport za sve” PGŽ, Obrt za organizaciju i promidžbu OMNES., Klub za športsku rekreaciju Gorovo, Gradsko društvo Crvenog križa Opatija, Udruga Žmergo, Komunalac d.o.o., Udruga osoba s invaliditetom Grada Opatije, te Mateo Jurčić videography, obrt za usluge video produkcije.

MarketingMNK Gorovo

Kako doznajemo na stranicama Gada Opatije, svi navedeni dionici odlučili su poduzeti predložene aktivnosti i promicati put prema održivosti sportskog događaja, na način da minimiziraju negativne utjecaje na okoliš i pozitivno utječu na događaj s društvenog i ekonomskog stajališta.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top