MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Dora Biondić prvakinja Hrvatske do 12 godina pojedinačno i u parovima

New Project
izvor: ssgo.hr

Opatijski dragulj Dora Biondić četverostruki je prvak je Hrvatske do 12 godina, pojedinačno i u parovima

Nakon dvoranskog postala je i prvakinja na otvorenome! Dora polako sazrijeva u vrsnu tenisačicu. Njen trud i trud cijele porodice, te talent, polako ali sigurno daje rezultate.

U Zagrebu od 11. do 19. svibnja 2019. godine održano je Prvenstvo Hrvatske do 12 godina. Kroz kvalifikacije i direktnim plasmanom prema rang listi 32 tenisačice borile su se za Državnog prvaka. Dora je bila 1. nositelj turnira kao najbolje rangirana tenisačice.

Prva dva kola bila su samo zagrijavanje, a u ¼ finalu po prikazanoj igri bilo je finale prije samoga finala. Meč sa Lucijom Rastočić (Zagreb) pokazao je svu raskoš Dorinog talenta. Sigurnom i dominantnom igrom pobijedila je rezultatom 2:0 (6:4, 6:4). U polufinalu, nakon mentalno napornog prethodnog susreta, nešto opuštenija igra, ali sigurna pobjeda nad

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Petrom Škokić (Kaštel Štafilić) rezultatom 2:0 (6:4, 6:2). U finalu susrela se sa svojom „partnericom“ u igri parova imenjakinjom Dorom Mišković (Zagreb). Cijeli susret protekao je u apsolutnoj Dorinoj premoći i kontroli, te laganom pobjedom 2:0 (6:2, 6:1).

Dorina partnerica u igri parova bila je finalistica u pojedinačnom dijelu turnira Zagrebčanka Dora Mišković. Šesnaest parova dobilo je pravo igrati finalni dio turnira. Dvije Dore samouvjereno su se prošetale cijelim turnirom. Bez ozbiljnijih protivnica postale su Prvakinje Hrvatske u parovima za 2019. godinu. U finalnom susretu pobijedile su rezultatom 2:0 (6:1, 6:0) par Lucia Rastočić (Zagreba) / Ivona Riđan (Kaštel Štafilić) – izvijestio je Miloš Vrenc, tajnik Teniskog kluba Opatija.dora_državna_prvakinja

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top