MarketingMNK Gorovo
Opatija

Donatorski ručak za korisnike usluga GDCK Opatija

donatorski ručak
izvor: http://hck-opatija.hr

Jučer je u Gradskom društvu Crvenog križa Opatija održan 3. ovogodišnji Donatorski ručak za korisnike usluga GDCK Opatija

Kristijan Kozmić, chef kuharstva i volonter Crvenog križa pripremio je ukusan obrok za 21 korisnika koji su se jučer odazvali pozivu. Donator ručka bio je Lions club Opatija čiji plemeniti humanitarci jednom mjesečno – drugi utorak, sugrađane časte ručkom u Crvenom križu.

Inicijativu za ovu humanitarnu akciju pokrenuo je mladi opatijski ugostitelj Kristian Brko organiziranjem prvog Donatorskog ručka u studenome 2017. godine. Njegova plemenita inicijativa kao lijepa humanitarna priča potakla je i druge donatore da na ovaj način iskažu svoju humanitarnu orijentaciju pa su se do sada u doniranju ručka pridružili Malteški red Hrvatske i obrtnici Liburnije preko svog udruženja.

U ovom mjesecu blizu smo ostvarenja inicijalne želje Kristiana Brke da se Donatorski ručak održava na tjednoj bazi: prošli utorak, 5. ožujka Donatorski ručak je organizirao Kristian Brko, a nakon jučerašnjeg u organizaciji Lions cluba Opatija, najavljeni su i Donatorski ručkovi za sljedeća dva utorka, pa će tako 19. ožujka kuhati i ručak donirati Forum žena SDP-a, a ovaj humanitarni donatorski mjesec zaokružit će humanitarna organizacija Rotary club Opatija koji će Donatorski ručak prirediti 26. ožujka.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

GDCK Opatija zahvaljuje svim dosadašnjim donatorima na inicijativi i realizaciji ove vrijedne humanitarne akcije te poziva dosadašnje i nove korisnike da se prijavljuju za Donatorski ručak koji u ugodnom ambijentu kuhinje Crvenog križa i uz donatore i vrijedne volontere Crvenog križa ručak čine prigodom za druženje i upoznavanje.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top