MarketingMNK Gorovo
Opatija

Donacije za aktivnosti Crvenog križa

crveni križ arhiva

GD Crveni križ Opatija suočava se s nestašicom zaštitnih maski i rukavica te sredstava za dezinfekciju

Gradsko društvo Crvenog križa Opatija primilo je dosta upita građana Liburnije koji žele pomoći doniranjem financijskih sredstava kako bi olakšali posao vrijednim djelatnicima, volonterima i gerontodomaćicama koji svakodnevno pomažu starijima, nemoćnima i osobama u samoizolaciji kod dostave lijekova i namirnica, ali obavljaju i mnogobrojne druge aktivnosti kako bi građanima olakšali ovu tešku situaciju izazvanu epidemijom koronavirusa.

Kao i većina građana danas, tako se i GD Crvenog križa Opatija suočava s nestašicom zaštitnih maski i rukavica te sredstava za dezinfekciju, ali i porastom njihovih cijena, a potrebni su i dodatni prsluci za volontere. Svaka je financijska pomoć dobrodošla jer je izuzetno važno zaštiti volontere i gerontodomaćice od transmisije bolesti, a time indirektno i sve korisnike koje obilaze.

Svi zainteresirani građani koji žele financijski pomoći aktivnosti Crvenog križa svoje donacije mogu uplatiti na račun Crvenog križa Opatija, Rakovčeva 15, Opatija, HR1023600001102619851, model HR99, s naznakom u Opis plaćanja „za aktivnosti Crvenog križa“.

MarketingMNK Gorovo

Zahvalni smo svim građanima koji su odlučili donirati kako bi pomogli da se aktivnosti Crvenog križa usmjerene najosjetljivijoj skupini naših sugrađana mogu što lakše i kvalitetnije provoditi, poručila je ravnateljica GDCK Opatija mr.sc. Đana Pahor.tim opatijskog crvenog kriza (1)

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top