MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Donacije za aktivnosti Crvenog križa

crveni križ arhiva

GD Crveni križ Opatija suočava se s nestašicom zaštitnih maski i rukavica te sredstava za dezinfekciju

Gradsko društvo Crvenog križa Opatija primilo je dosta upita građana Liburnije koji žele pomoći doniranjem financijskih sredstava kako bi olakšali posao vrijednim djelatnicima, volonterima i gerontodomaćicama koji svakodnevno pomažu starijima, nemoćnima i osobama u samoizolaciji kod dostave lijekova i namirnica, ali obavljaju i mnogobrojne druge aktivnosti kako bi građanima olakšali ovu tešku situaciju izazvanu epidemijom koronavirusa.

Kao i većina građana danas, tako se i GD Crvenog križa Opatija suočava s nestašicom zaštitnih maski i rukavica te sredstava za dezinfekciju, ali i porastom njihovih cijena, a potrebni su i dodatni prsluci za volontere. Svaka je financijska pomoć dobrodošla jer je izuzetno važno zaštiti volontere i gerontodomaćice od transmisije bolesti, a time indirektno i sve korisnike koje obilaze.

Svi zainteresirani građani koji žele financijski pomoći aktivnosti Crvenog križa svoje donacije mogu uplatiti na račun Crvenog križa Opatija, Rakovčeva 15, Opatija, HR1023600001102619851, model HR99, s naznakom u Opis plaćanja „za aktivnosti Crvenog križa“.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zahvalni smo svim građanima koji su odlučili donirati kako bi pomogli da se aktivnosti Crvenog križa usmjerene najosjetljivijoj skupini naših sugrađana mogu što lakše i kvalitetnije provoditi, poručila je ravnateljica GDCK Opatija mr.sc. Đana Pahor.tim opatijskog crvenog kriza (1)

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top