MarketingMariner keramika
Opatija

Donacija monitora vitalnih funkcija Klinici za dječju kirurgiju

20210311_120302

Predsjednik Gradskog vijeća Grada Opatije Fernando Kirigin s potpredsjednicama Gordanom Grgurinom i Zoricom Sergo u ime Gradskog vijeća Grada Opatije uručio je donaciju – monitor vitalnih funkcija u vrijednosti od 20 tisuća kuna Klinici za dječju kirurgiju na Lokalitetu Kantrida KBC-a Rijeka.

– Donacija je krenula razmišljanjem kako je boravak djeteta u bolnici vrlo stresan i za dijete i za roditelja, osobito u slučaju operacija. Saznanje da je dijete u rukama vrhunskih stručnjaka koji imaju pravo oruđe za rad svakako smiruje te smo stoga željeli što više pomoći. Grad Opatija je poznat po senzibilitetu prema djeci. Imamo besplatan vrtić za svako drugo i sljedeće dijete u obitelji, pronatalitetne mjere su nam u hrvatskom vrhu, Grad smo prijatelj djece i stoga ovom simboličnom gestom pokazujemo da nastavljamo raditi na taj način, kazao je predsjednik Gradskog vijeća Fernando Kirigin zahvalivši pritom i svim Gradskim vijećnicima koji su podržali donaciju.

U ime Klinike za dječju kirurgiju donaciju je preuzeo predstojnik profesor Harry Nikolić sa suradnicima.

MarketingMariner keramika

– Našoj Klinici gravitira 23 posto hrvatskog stanovništva: Primorsko-goranska, Istarska i Ličko-senjska županija. Godišnje napravimo 2 000 operacija, obradimo 22 tisuće pacijenata, dok je trajanje hospitalizacije ispod tri dana, što je daleko bolje od nacionalnog prosjeka. Donacije su nam važne i dopridonose očuvanju kvalitete rada. Monitor vitalnih funkcija pomaže kod nadzora najmlađih pacijenata, sve se promjene odmah vide i nudi nam optimalni pristup liječenju. Gradu Opatiji iskreno zahvaljujem i dođite nam ponovno s ovakvim darovima i kada preselimo u novu bolnicu, kazao je predstojnik Harry Nikolić.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top