MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Donacija građana Crvenom križu

gdck crveni križ
foto: smiljan prpić

Građani Opatije i Lovrana donirali ukupno 1.400,00 kuna za aktivnosti Crvenog križa

Građani Opatije i Lovrana donirali su ukupno 1.400 kuna za potrebe Crvenog križa. Djelatnici GD Crvenog križa Opatija te mnogobrojni dosadašnji volonteri i mnogobrojni građani javili su se ovih dana i uključili u pomaganje za provedbu humanitarnih aktivnosti Crvenog križa s naglaskom na brigu za starije i nemoćne.

Otvoreni su i telefonski broj za dežurstvo 091 946 2082 svakodnevno od 08,00 do 18,00 sati za nemoćne sugrađane koji su sami i potrebna im je pomoć te im se mogu javiti.

-Sve nas koji smo na terenu u ovoj prigodi ovakve donacije prvenstveno raduju jer znamo da su građani uz nas, a s obzirom na izvanredne okolnosti i bezobraznu zlouporabu situacije te višestrukog poskupljenja zaštitne opreme novčane donacije predstavljaju i vrlo praktičnu pomoć. Stoga od srca zahvaljujemo i svim sugrađanima koji i na ovaj način sudjeluju u pomaganju za sve potrebite u ovim okolnostima. Svim sugrađanima Liburnije želimo zdravlje, da primjenjuju samo preporuke ovlaštenih stručnjaka i da se što prije život vrati u normalu na ovoj našoj lijepoj Liburniji.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Djelatnici i volonteri GDCK Opatije -stoji na stranicama Crvenog Križa Opatija

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top