MarketingMariner keramika
Opatija

Donacija Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu štićenicima doma u Lovranu

donacija1

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji poznat je po svojem humanitarnom i društveno odgovornom radu, pa su tako i ove godine djelatnici i studenti fakulteta odlučili podariti blagdanski osmijeh štićenicima Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu.

Tom su prigodom dekanica fakulteta, prof.dr.sc. Sandera Janković i prodekanica za poslovne odnose, izv.prof.dr.sc. Romina Alkier, dana 29.12.2021. uručile donaciju u vidu nove televizije i kamera za računala kao bi djeca, uz izvršenje školskih obveza, upotpunila i svoje slobodne trenutke.

Ravnateljica Dječjeg doma je izrazila zahvalnost za donaciju i naglasila kako će donacija djeci bit izuzetno korisna prilikom provođenja redovitog programa učenja, ali slobodnih trenutaka.

MarketingMariner keramika

Ovime humanitarna aktivnost fakulteta ne prestaje, već će se provoditi kontinuirano među djelatnicima i studentima, koji će već u siječnju, prilikom anketiranja kvalitete nastavnika i nastave, za svaku ispunjenu anketu donirati 50 lipa, a sakupljena novčana sredstva bit će usmjerena prema djeci u vidu nagrađivanja adekvatnom i potrebitom računalnom i drugom opremom, a sve s ciljem poticanja izvrsnosti.donacija2

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top