MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA
Sport

Dominik Božičić: Atmosfera u HNK Lovranu je odlična i to se vidi na terenu

New Project

HNK Lovran jedno je najugodnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela prvenstva Prve županijske nogometne lige

Mladi i agilni igrači trenera Denisa Pulića svojom poletnom i atraktivnom igrom, iz tjedna u tjedan, izmamljuju osmijeh na lica nogometnih zaljubljenika iz Lovrana. Tom prigodom napravili smo intervju s robusnim napadačen HNK Lovrana Dominikom Božičićem.

1. Kako je došlo do suradnje između tebe i tvog matičnog kluba Lovrana, s obzirom da već duže vrijeme živiš u Rijeci?

Igrao sam u Lokomotivi i postojali su interesi da se vratim u Lovran te sam sa vodstvom kluba uspio dogovoriti uvjete i što je najbitnije od svega Lovran, je moj matični klub, klub koji ima posebno mjesto u mom srcu. Također veliku ulogu u mojem povratku u klub, odigrao je Zdenko Avdičević, jedan od osnivača HNK Lovrana.

2. Mlada ekipa Lovrana ove je godine možda i najugodnije iznenađenje Prve ŽNL, gdje se vidite na kraju sezone?

Pa baš ste dobro rekli, mlada smo ekipa, nadam se da ćemo se još više uigrati i zaigrati dobar nogomet. Zasigurno ćemo svim protivnica biti težak protivnik te ćemo protiv svakoga “skupo prodati svoju kožu”. Mislim da ove godine uspjeh neće izostati i da ćemo do kraja prvenstva biti pri vrhu tablice.

3. Kakva je atmosfera u svlačionici, dojam je da na terenu dišete kao jedno i da ste zbilja dobra klapa na terenu i van njega?

Atmosfera u klubu je odlična, zbilja smo dobra klapa. To su dečki s kojima se znam od djetinjstva. Mislim da je zajedništvo zaista vidljivo na terenu. Klapa za 10.

4. Što smatraš svojim najvećim prednostima u igri, osim svoje bravurozne tehnike naravno?

MarketingMariner keramika

Osim tehnike, mogao bi reći za sebe da sam prilično dobar izvođač prekida. Ali ako moram istaknuti jednu svoju najveću prednost, istakao bi svoju tvrdoglavost i moju želju da se nadmudrujem sa svojim protivnicima, a veliku ulogu u toj želji ima i moja velika ljubav prema nogometu.

5. Pratiš li ostale ekipe u ligi? Svoj bivši klub i velikog rivala Dragu npr.? Dojam je da su podbacili u dosadašnjem dijelu sezone?

Kada imam vremena pratim sve svoje bivše klubove: Lokomotivu, Orijent, pa tako i Dragu. Draga je klub koji za prilike Prve ŽNL ima jaka igračka imena u svom rosteru. Čini mi se da još nisu uigrani dovoljno. Međutim prvenstvo je tek na svom početku. Svakako im želim sve najbolje.

6. Ljudi možda ne znaju, ali ti si i bivši mladi reprezentativac Hrvatske u futsalu. Reci nam kakve dojmove vučeš iz te epizode u reprezentaciji?

To je bio period mog zaista intenzivnog treniranja. Igrao sam nogomet praktički svaki dan, trenirao sam paralelno i veliki i mali nogomet i zaista sam bio sretan i ponosan dobivši poziv izbornika Mate Stankovića. Tada se jednostavno sve posložilo i uspjeh nije izostao.

božooInterviju sa Dominikom Božinovićem napravio ja Dominik Mohorovičić.

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top