MarketingMariner keramika
Kultura

“Dok nas vjenčanje ne rastavi” u lovranskom Kinu Sloboda

23.01.-The-Wedding-Unplanner-720×1024
foto: Kino Sloboda

U Subotu, 23. siječanja 2021., u Kinu Sloboda u Lovranu s početkom u 20 sati prikazuje se  romantična komedija “Dok nas vjenčanje ne rastavi”
Originalni naslov ovog španjolskog filmskog hita je “The Wedding Unplanner”.

Redatelj: Dani de la Orden

Glume: Belén Cuesta, Álex García, Silvia Alonso, Gracia Olayo

Marina je organizatorica vjenčanja i svom poslu nije posvećena kao svaka romantična duša, već zbog toga što, kako kaže: “kad se ljudi vole, ne pitaju što košta”. Za razliku od svojih klijenata, ova 30-godišnjakinja živi život bez obaveza. Sve dok joj se na jednu noć u krevet ne ušulja playboy Carlos. Za Marinu je to bila afera više, za mladića puki trenutak slabosti. A onda je Carlosova djevojka Alexia pronašla vizitku organizatorice vjenčanja među njegovim stvarima. Za nju sumnje nema – ona je, konačno, zaprošena i bez pitanja je rekla “da”! Zavrzlama nastaje kada Alexia otkrije da će joj najsretniji dan u životu isplanirati prijateljica iz djetinjstva, koja se, u međuvremenu, do ušiju zaljubila u njenog muškarca.

U španjolskoj hit romantičnoj komediji sve je savršeno organizirano… osim mladenaca.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kina “Sloboda” Lovran srijedom i četvrtkom od 15:00 do 20:00, petkom od 14:00 do 22:00 i subotom od 12:00 sati do početka projekcije.

MarketingMariner keramika

Cijena ulaznice je 20 kuna.

Rezervacije karata se mogu obaviti porukom u inbox na facebook stranici kina Sloboda i na broj 099/385-0708 radnim danom 08:00 do 14:00.

Vidimo se u kinu pozivaju iz Kina Sloboda!

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top