MarketingMNK Gorovo
Opatija

Dođite na Sajam vjenčanja u Opatiji ove subote i nedjelje

Creative weddings
foto: creativeweddings.hr

Sajam vjenčanja 17.i 18. 11. predstavlja ono najbolje iz svijeta vjenčanja

Sezona sajmova vjenčanja otvara se ovog vikenda, 17. i 18. studenoga, u prostoru Sportske dvorane Marino Cvetkoviću u Opatiji. Dva dana događanja začinjeni su modnim revijama, druženjem s poznatim osobama, promocijama i radionicama, ali i dobrim idejama i pozitivnom energijom, što je najbolji uvod u novu sezonu vjenčanja, i to u jednom od najromantičnijih gradova Europe.

Poznato je da je Opatija još od davnina na glasu kao savršena kulisa brojnih romantičnih vjenčanja te elegantna turistička destinacija s najduljom tradicijom u Hrvatskoj. Stoga su Grad Opatija, Turistička zajednica grada Opatije i Sajam vjenčanja ponovno udružili snage kako bi zajedno pridonijeli uspjehu samog događanja te vam, dragi mladenci, pružili samo najbolje iz svijeta vjenčanja.

U suradnji s poznatom riječkom spisateljicom Ivanom Grabar i ovoga puta Sajam vjenčanja priprema za buduće mladence zanimljiv kviz „Koliko se poznajemo prije nego što se vjenčamo?“ putem kojeg će oni najuspješniji osvojiti vrijedne nagrade, dok će svoje plesno umijeće pokazati plesni umjetnik Elio Bašan. Posjetitelji će svojim dolaskom podržati i nacionalni projekt “Želimo vježbati vid” kojim se želi podići svijesti o problematici slabovidne djece u Hrvatskoj.

Sudjelovanjem u dobrotvornoj tomboli svaki posjetitelj može osvojiti vrijedne nagrade, ali prije svega pomoći djeci s poteškoćama s vidom, kao i njihovim roditeljima. U subotu, 17. studenoga, u 18 sati na gala modnoj reviji projekt „Želimo vježbati vid!“ podržat će i brojne poznate osobe poput Danijele Gračan, Vedrane Linardić, Jelene Urukalo Murina, Elene Jung, Ivane Delač, Ivane Paris, Majde Šušelj Tare, Ide Štimac, te ostalih gostiju iznenađenja, doznajemo na stranicama Grada Opatije.

Marketing

Posebni gosti Sajma vjenčanja bit će mlade glazbene zvijezde Anezi i Mateo Pilat, koji će počastiti publiku svojim osebujnim glasom. Voditelj modnih revija je Neno Pavinčić.

Ulaz na sajam je slobodan.

 

55555

Zadnje novosti

To Top