MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Vijesti

Dodatne preventivne mjere na području Grada Opatije

opatija cesta

Kako prenose njezine službene stranice, Grad Opatija poduzela je dodatne preventivne mjere na njenom području u cilju što uspješnije borbe protiv trenutno najpoznatijeg virusa naše planete.

Na lokaciji za testiranje na korona virus u Opatiji, u šatoru pored donje zgrade Doma zdravlja dnevno se obavi 30 do 50 testiranja. Kako bi testiranje bilo moguće obaviti uz pridržavanje svih nužnih epidemioloških mjera Grad Opatija je angažirao epidemiološke zaštitare. Oni će, prema naputcima Stožera CZ Grada Opatije i epidemiologa, upozoravati građane na potrebu poštivanja propisanih mjera. Pored osiguravanja potrebnih mjera na lokaciji testiranja, epidemiološki zaštitari će obilaziti grad, osobito javne prostore na kojima se kreće veći broj ljudi, osiguravati provođenje mjera i davati potrebne informacije građanima.

Podsjećamo da je prema važećim mjerama obvezno korištenje maski za lice ili medicinskih maski i na otvorenom prostoru kada nije moguće održavati fizičku distancu od najmanje 1,5 metar, a ususret blagdanu Svih svetih važno je reći i da je obavezno korištenje maski za lice ili medicinskih maski prilikom ulaska i boravka na grobljima.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Grad Opatija je danas Domu zdravlja PGŽ – Ispostavi Opatija donirao dva beskontaktna dezinfikatora koji su postavljeni u prizemlju i na prvom katu.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top