MarketingMariner keramika
Ćakule

Dobrodošli na RivijeraNews!

IMG_3944

“Se lipote, čuda svita, nisu sjena kraja mojga”, Mario Lipovšek Battifiaca, Del tebe

Poštovane čitateljice i čitatelji, velika mi je čast i zadovoljstvo predstaviti vam novi newsportal za društvena zbivanja koji će pratiti sve događaje i pisati o mnogim zanimljivostima naše mikroregije. Liburnijski mikrokozam, svemir u malome nazvao je Kastavštinu i Liburniju jedan poznati publicist i znanstvenik. Malen, ali najdraži dio svemira mi ćemo pak nazivati Rivijerom. U hrvatskoj leksikografiji rivijera je opisana kao kultiviran pojas, niz manjih ili većih gradića, odnosno naselja uz more, uređen za turizam [opatijska rivijera].

Naš kraj, zavičaj, gradovi Opatija i Kastav, općine Matulji, Lovran i Mošćenička Draga sa svim pripadajućim naseljima i zaseocima čine jedinstvenu regiju s bogatom kulturnom baštinom i mnogim posebnostima koje ćemo putem našeg portala promovirati. Nije floskula, bit ćemo «totalno drukčiji od drugih».

Tko smo mi? Skupina entuzijasta, novinara, fotografa i ljubitelja svog kraja koji žele istaknuti sve ono lijepo i pozitivno na rivijeri. Izvještavat ćemo o svim aktualnostima; Foto i video materijalima popratiti  sve važnije evente i događaje; Naglašavati važnost turizma; Pratiti sportske klubove i uspjehe naših sportaša; Pisati o brojnim zanimljivostima iz bogate povijesti i životnim pričama naših ljudi, stanovnika našeg kraja; Pratiti trendove i naravno, slušati vas i vaše želje.

Posebnu pozornost posvetit ćemo našem najvećem bogatstvu – prirodnim ljepotama, jedinstvenoj arhitekturi i ponosnim stanovnicima našeg kraja. Novinarstvo je ipak svojevrsni korektiv društva i naša je želja konstruktivnom kritikom doprinijeti razvoju najdraže nam rivijere. Nećemo zatvarati oči pred problemima niti ćemo jednoobrazno pratiti političke prilike u našem kraju.

MarketingMariner keramika

Komunikacija s vama, dragi čitatelji bit će od presudne važnosti te vas svih pozivamo da sudjelujete u radu našeg portala. Dostupni smo na svim društvenim mrežama.  Šaljite nam vaše vijesti, komentirajte članke, kritizirajte naš rad i učinimo naš kraj još boljim mjestom za život. Redakcija portala bit će uvijek tu za vas, a osim na društvenim mrežama obratiti nam se možete na adresi: redakcija@rivijeranews.hr

Ljubav prema svome zavičaju bit će nam misao vodilja, a trudit ćemo se da www.rivijeranews.hr postane vaše najdraže internetsko odredište. Surfajte s nama vedrom stranom Rivijere bez obzira na vremenske prilike.

U ime redakcije portala:

Vaš Domagoj Tramontana, glavni urednik.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top