MarketingMariner keramika
Đir

Dobar provod na Voloskani je zagarantiran

mandrac-1440×1184
www.hrmt.hr

Još je svega nekoliko sati preostalo do posljednje velike ljetne manifestacije. Music, Arts & Gastronomy Festival Voloskana prve će posjetitelje dočekati nešto prije 19:00 kada započinje glazbeni dio programa kojega smo već najavili. Bez sumnje, bit će to velika zabava na otvorenom a brojni glazbenici i njihovi gosti učinit će Volosko večeras jednom velikom pozornicom na kojoj će biti mnogo plesa i dobre zabave.

Za one koji osim glazbe i plesa vole i dobro pojesti, bit će mnogo izbora. Za kulinarske delicije bit će zaduženi majstori kuhinje iz Verande, Valle Losce, Plavog podruma, Boema, Pizzerije Moho, za slastice KaoKako dok će žedna nepca okrijepiti kokteli koje će spravljati koktel majstori Kontikija. Vrhunsko pivo iz pivovare i pivnice King’s Caffe pub možete probati na njihovim štandovima, a posebno iznenađenje bit će i ponuda vina.

“Na večerašnjoj drugoj po redu Voloskani odlučili smo se na male izmjene po pitanju pozornica i eno-gastro ponude. Zbog želje da što više koncentriramo događaj u pitoreskni dio Voloskog nastup Vedrana Ružića kao i većine drugih glazbenika održat će se na Mandraću. Što se tiče ponude pića, osim šanka na Velom mulu, uvodimo i novi šank kod gastro kutka. U gastro kutku ćemo se odvažiti na “live cooking show” i to isključivo na temu ribe. Nadamo se da se večeras vidimo u velikom broju te da će svi prisutni provesti lijepu i ugodnu večer”, rekao je Andrej Pošćić u još jednoj najavi događanja.

Vidimo se večeras!! Kade?

MarketingMariner keramika

Na Volosken…

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top