MarketingMNK Gorovo
Turizam

Do Zadra iz Rijeke brodom za 4 sata

brod melita

Tvrtka G&V Line Iadera najavila je novu svakodnevnu liniju tijekom sezone koja će povezivati Kvarner i Dalmaciju morskim putem

Do Zadra ćete uskoro moći i brzim brodom tvrtke G&V Iadera. Linija počine sa radom 15. lipnja 2019. godine. Brodska linija će povezivati Rijeku i Zadar, pristajući na otok Krk u Krku, otok Rab u Loparu i otok Pag u Novalji.

Dobrodošla je to novost jer se primjerice katamaranom Jadrolinije koji putuje svakodnevno na liniji 9309 iz Rijeke može doći do Raba i Paga ali ne i do Zadra. Čini se kako će razlika u putovanju brodom i katamaranom biti samo u cijeni jer se prema redu vožnje može reći da oba plovila mogu doći primjerice iz Rijeke do Novalje za 2,40 minuta.melita brod

U usporedbi sa autobusom, udaljenost između Rijeke i Zadra koja iznosi 227 kilometara, vožnja će trajati između 4 i 5 sati, ovisno o ruti pojedinog polaska. Treba imati na umu i povećane gužve na cestama tijekom ljetne sezone. Brod se u nekim situacijama ipak čini kao dobra opcija zato pozdravljamo ovu novost.

MarketingMariner keramika

Brzim motornim brodom “Melita” za cijenu od 190 kuna moći ćete doći od Rijeke do Zadra ili obrnuto u četiri sata. Brod ima kapacitet od 180 putnika a putnici mogu uživati u putovanju u klimatiziranom zatvorenom prostoru s udobnim sjedalima.

Linija će prometovati tokom ljetne sezone od 15. lipnja do 15. rujna, a uskoro kreće i online prodaja karata za navedenu liniju. Red plovidbe i cjenik možete pogledati ovdje.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top