MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Turizam

Do Zadra iz Rijeke brodom za 4 sata

brod melita

Tvrtka G&V Line Iadera najavila je novu svakodnevnu liniju tijekom sezone koja će povezivati Kvarner i Dalmaciju morskim putem

Do Zadra ćete uskoro moći i brzim brodom tvrtke G&V Iadera. Linija počine sa radom 15. lipnja 2019. godine. Brodska linija će povezivati Rijeku i Zadar, pristajući na otok Krk u Krku, otok Rab u Loparu i otok Pag u Novalji.

Dobrodošla je to novost jer se primjerice katamaranom Jadrolinije koji putuje svakodnevno na liniji 9309 iz Rijeke može doći do Raba i Paga ali ne i do Zadra. Čini se kako će razlika u putovanju brodom i katamaranom biti samo u cijeni jer se prema redu vožnje može reći da oba plovila mogu doći primjerice iz Rijeke do Novalje za 2,40 minuta.melita brod

U usporedbi sa autobusom, udaljenost između Rijeke i Zadra koja iznosi 227 kilometara, vožnja će trajati između 4 i 5 sati, ovisno o ruti pojedinog polaska. Treba imati na umu i povećane gužve na cestama tijekom ljetne sezone. Brod se u nekim situacijama ipak čini kao dobra opcija zato pozdravljamo ovu novost.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Brzim motornim brodom “Melita” za cijenu od 190 kuna moći ćete doći od Rijeke do Zadra ili obrnuto u četiri sata. Brod ima kapacitet od 180 putnika a putnici mogu uživati u putovanju u klimatiziranom zatvorenom prostoru s udobnim sjedalima.

Linija će prometovati tokom ljetne sezone od 15. lipnja do 15. rujna, a uskoro kreće i online prodaja karata za navedenu liniju. Red plovidbe i cjenik možete pogledati ovdje.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top