Marketing
Opatija

Dječji vrtić Opatija poklanja računala dječjem vrtiću Bambi iz Vrbovskog

b

Primopredaja prijenosnih računala za potrebe odgojno-obrazovnog programa ranog učenja informatike i upoznavanja djece sa STEM područjima pod nazivom: „STEM juniors“ održala se danas 09.12.2019. u prostorijama Dječjeg vrtića „Bambi“ u Vrboskom, partneru projekta „Dječji vrtić Opatija – suvremeni vrtić za suvremenu obitelj“ financiranog iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.- 2020. iz Europskog socijalnog fonda.

c
Program „STEM juniors“ obuhvatiti će 35 radionica po modulima: robotika , programiranje i kodiranje , dizajn , inovacije te znanstveni pokusi i očekuje se da će se u program uključiti 50-tak djece starijeg uzrasta u dobi od 5 do 7 godina.

Djeci su se obratile Sabrina Jelić, ravnateljica DV Opatija i ravnateljica DV Bambi Dijana Tkalčević a oni su uzvratili i zahvalili s pjesmom “Kad si sretan“ a da su djeca doista sretna i vesela zbog primljenih poklona najbolje govore njihovi veliki osmjesi.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u ukupnoj vrijednosti od 3.294,772,43 kn, u 100% intenzitetu EU potpore.

Marketing

 

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top