MarketingMariner keramika
Matulji

Dječji vrtić Matulji predstavlja zanimljiv novitet

djeca

U utorak 26.11.2019. s početkom u 17:00 sati održat će se predstavljanje senzorne integracije i senzorne sobe u sklopu projekta ”Dječji vrtić Matulji – mjesto cjelovitog razvoja djeteta”. Predstavljanje će biti u centralnoj zgradi Dječjeg vrtića Matulji.

Senzorna integracija je neurološki proces koji organizira osjete iz okoline i tijela te omogućava funkcionalno korištenje tijela u okolini (Ayres, 1972), odnosno senzorna integracija je organizacija osjeta kako bi mogli aktivno i funkcionalno sudjelovati u aktivnostimasvakodnevnog života.

U sklopu projekta ”Dječji vrtić Matulji – mjesto cjelovitog razvoja djeteta” koji jezapočeo u rujnu 2018. godine i provodit će se do ožujka 2021. godine financira se jednogodišnja edukacija odgojno-obrazovnih djelatnika, odgojiteljice Tine Đulabić i pedagoginje Kolinde Vučinić iz područja senzorne pedagogije i dodatno opremanje sobe za senzornu integraciju.

Edukacijom odgojno-obrazovnih djelatnika i opremanjem sobe za senzornu integracijuomogućiti će se rad s djecom koja imaju teškoće u razvoju i rad s ostalom djecom kod kojih suuočena određena odstupanja na području senzorike.

MarketingMariner keramika

Nabavka opreme i izvođenje edukacija odgojno- obrazovnih djelatnika sufinancirana jeu okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.- 2020. iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt ”Dječji vrtić Matulji – mjesto cjelovitog razvoja djeteta”, sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u ukupnoj vrijednosti od 3.411.241,53 kn, u intenzitetu EU potpore od 100%.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top