MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Kultura

Dječja predstava Tri praščića

Tri_prascica4

Igor Bojović: Tri praščića Teatar Naranča, Pula

Grok i grok i gork…

Slikar Mazalo, u želji da nauči slikati živu prirodu, kupi na sajmu 3 praščića a kao bonus dobiva i papagaja. No kod kuće saznaje nešto neočekivano – to su praščići iz cirkusa! Zbog njihove pjesme i plesa susjedstvo se pobuni i slikar Mazalo prisiljen je praščiće odvesti na otok napuštenih životinja, gdje ih dočekaju gladni Vuk i Lisica.

Takav je zaplet priče “Tri praščića” u tekstu Igora Bojovića (Ljepotica i Zvijer) pisanog duhovitim i rimovanim stihom, a uz to punog glazbenih aluzija i citata. Hoće li se priča sretno rasplesti pogledajte u predstavi pulskog Teatra Naranča.

Cijena ulaznice: 40,00 kuna
Obiteljska ulaznica (jedan roditelj i minimalno dvoje djece): 30,00 kuna po osobi / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr.

Marketing

Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais se otvara sat vremena prije početka programa.

Mole se posjetitelji da se tijekom boravka u centru Gervais pridržavaju mjera zaštite od širenja zaraze koronavirusom i da nose masku za lice.

Režija: Majkl Mikolić / Scenografija: Luka Juričić / Glazba: Ozren K. Glaser / Scenski pokret i koreografije: Selma Mehić / Kostimografija: Marina Štembergar / Asistent scenografa: Martina Gašparović / Dizajn rasvjete: Anton Modrušan / Igraju: Lara Živolić, Matilda Nikić, Lucija Pajca, Katja Rabar, Majkl Mikolić, Irin Šime Rabar/Luka Juričić i Elizabeta Košeto

Trajanje: 42 min

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top