MarketingMariner keramika
Kultura

Dječja predstava Tarzan večeras na Maloj ljetnoj pozornici

Tarzan-Tvornica-lutaka-03
foto: festival opatija

Danas s početkom u 19.00 sati na Ljetnoj pozornici gostuje zagrebačko kazalište Tvornica lutaka s dječjom predstavom Tarzan (3+)

Autorica komada je Maja Katić prema originalu autoru Edgar Rice Burroughsa.
Režiju potpisuje Petra Radin, kostimografiju Patricio Aguero, scenografiju Mario Mišković, glazba je djelo Mateja Meštrovića, a rasvjeta Alena Marina.
Igraju: Ana Magud, Josip Brakus i Filip Detelić

Tarzan simbolizira izdržljivost, upornost preživljavanja i hrabrost – sve vrijednosti potrebne u odrastanju.
Generacije djedova, baka i roditelja odrasle su uz Tarzana, a nove generacije djece koje odrastaju uz računala u virtualnom svijetu, u Tarzanu će prepoznati put u ljudskost, stvarnost, u vječnost simbioze prirode i čovjeka.
U predstavi susrećemo slona, lava, zmiju i čimpanzu Čitu te s njima uranjamo u najdublje tajne džungle i životinjskog svijeta dok Jane i Tarzan otkrivaju neki novi jezik, jezik ljubavi i prijateljstva.

Cijena ulaznice je 40,00 kuna
Obiteljska ulaznica (jedan roditelj i minimalno dvoje djece): 30,00 kuna po osobi / popust je moguće ostvariti samo na blagajni Festivala Opatija.
Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr

Na dan izvedbe, blagajna na mjestu izvedbe otvorena je sat vremena prije početka programa.

MarketingMariner keramika

U slučaju kiše, predstava će se održati u centru Gervais (Nikole Tesle 5, Opatija) u isto vrijeme. Molimo ne zaboravite da je prilikom boravka u centru Gervais obavezno nositi masku za lice.

Izvor: Festival Opatija

55555
MarketingNovax"

Zadnje novosti

To Top