MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Regija

Direktni letovi Eindhoven – Rijeka od 35 eura

areodrom rijeka
foto: http://rijeka-airport.hr

Na specijaliziranom sajmu zdravlja „Nationale Gezondheidsbeurs“, koji se od 7. do 10. veljače održava u nizozemskom Utrechtu Hrvatska turistička ponuda predstavlja se u zdravstvenom i SPA segmentu

Prvenstveno se predstavlja zdravstveni i SPA turizam koji u novije vrijeme ima zabilježen veliki rast. Upravo je zdravstveni turizam značajan za dovođenje novih gostiju s ovog vrlo velikog emitivnog tržišta s kojeg je u 2018. godini ostvareno gotovo pola milijuna dolazaka te više od 3 milijuna noćenja. U odnosu na isto razdoblje 2017. godine, dolasci nizozemskih gostiju u porastu su za 9 posto, dok su noćenja rasla po stopi od 5 posto.

Uvođenjem novih letova za Zadar od travnja ove godine, u 2019. ćemo po prvi put u novijoj povijesti imati izravne aviolinije iz Nizozemske i to praktički prema svim najznačajnijim međunarodnim zračnim lukama u Hrvatskoj (Zagreb, Pula, Rijeka, Zadar, Split, Brač, Dubrovnik), a jednostavnijem i bržem dolasku gostiju u potrazi za zdravstvenim uslugama na Kvarner, doprinijet će i produženje naleta nizozemske Transavie iz Eindhovena prema Zračnoj luci Rijeka kroz čitavu ljetnu sezonu (travanj – listopad) u 2019. godini.

MarketingMariner keramika

Letovi iz Rijeke u Eindhoven planirani su četvrtkom i nedjeljom počevši od 18. aprila 2019. po cijeni od 35 eura. Kako se bliži sezona, tako se cijene povećavaju. Na stranicama Transavia.com možete provjeriti cijene i letove.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top