MarketingMariner keramika
Vijesti

Di Mare ekipa palačinkama uljepšala vikend Glinjanima

52764BBD-2D42-4BD7-A804-9B2FE57B2C41
foto: Fiuman.hr

Kako prenosi Fiuman.hr brojni ugostitelji sa svih strana Hrvatske proteklih desetak dana pomažu na području pogođenom potresom, a naročito u Petrinji i Glini. U svojim improviziranim kuhinjama dnevno rade tisuće toplih obroka kako bi pomogli tamošnjim stanovnicima od kojih su mnogi u razornim potresima sve izgubili.

No, tijekom protekla tri dana brojni Glinjani i volonteri koji tamo neumorno pomažu mogli su uživati također u neizbježnom desertu za što si se pobrinuli Lovranac Robert Čaušević i Riječanin Patrik Neral.

EE9558C2-8169-4CA1-B496-DEFCCBA98D48

foto: Fiuman.hr

MarketingMariner keramika

Mnogi Riječani i Opatijci kroz godinu uživaju u njihovim desertima na Di Mare kućicama koje se ljeti mogu pronaći na Slatini u Opatiji te zimi na Adventu na Gradini, a sad su puna tri dana proveli u Glini te su ispekli i počastili s preko tisuću palačinki. Njihovim palačinkama nisu mogli odoljeti ni policajci, vojnici i volonteri Crvenog križa, a posebno su oduševili one najmlađe. Prije povratka kući natrag na Kvarner istaknuli su kako im je ovo iskustvo koje nikad neće zaboraviti, a zahvaljuju i partnerima koji su im donacijama pomogli da naprave toliko palačinki.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top